Najdi forum

BALE-SAN POLO

NASLEDNJI TEDEN SE Z MOŽEM ODPRAVLJAVA S ŠOTOROM NA HRVAŠKO.nE VEVA ŠE KAM,VERJETNO PA KAM V BLIŽINO PULE.SLUČAJNO SEM NA INTERNETU NALETELA NA STRAN,KI PROPAGIRA AVTOKAMP BALE-SAN POLO

ALI JE KDO ŽE BIL TAM ALI KAJ SLIŠAL O NJEM?
MOGOČE IMATE KAK DRUG PREDLOG KAM?ZELO POMEMBNO SE MI ZDI HIGIENA V WC-JIH.DRUGAČE PA BOVA VELIKO KOLESARILA IN ISKALA KAKE SAMOTNE ZALIVČKE.

HVALA

Če ste nudisti , nam je bilo všeč v Monseni pri Rovinju . Bili smo sicer v apartmajih, vendar je zraven kamp in je prav lepo urejen.
Pred leti pa smo bili v kampu v Bjeli uvali pri Poreču in tudi tam nam je bilo všeč.
Lepe počitnice!

Kdor enkrat zaide v Bale, se bo definitivno vrnil. Če sta ljublitelja žuriranja, potem je San Pol za vaju primeren. Sicer pa vama bolj priporočam Colone, ki je v čisti soseščini. Nekaj pa je. Camp je popolnoma divji. WCji sicer so, ne bi pa jih ravno propagirala kot vzor čistosti. Ker je večina gostov staroselcev, se v glavnem poslužujejo kemičnih Wcjev. Mene je to sprva motilo, ampak vsi ostali dejavniki so v prid Colonam, tako, da že mnogo let o drugih destinacijah sploh ne razmišljam.

hm…kaj naj rečem
bale oz. san polo to je to….pred 30 leti prvič in vsako leto do sedaj…
če nista navajena ugodja oz. si želita počitnic v stilu ribinson crusoe , potem bosta prišla na pravo mesto.
z wc je pa takole, so na ;štrbunk, ampak vsak dan očiščeni, voda tudi je, elektrike ni , pa še telefon bolj slabo lovi, trgovina je 7 km stran ,za kolesarjenje pa je idealno.
mogoče se še celo vidimo, jest grem v soboto dol…spet .hehehe
fajn se imejta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close