Najdi forum

balaton

ima mogoče kdo kakšno koristno internet povezavo do strani, kjer se vidi, koliko stopinj ima jezero Balaton na Madžarskem? Hvala in lep večer.

Poskusi na tej strani!

lp, orehek

http://www.lake-balaton.net/balaton.htm

24 – 26 stopinj, berem.

In summer the water temperature is between 32-33 Celsius.

Hahahah, res je, površno sem prebrala………ali pa se mi zdi, da je trenutno winter:)))))

irenea, tudi jaz sem sedaj brala tvojo stran, pa ne vem, če je to temperatura zunanjega jezera – malo čudno,da bi bilo v zimi 24-26 stopinj. poleti pa 32-33. da ni to voda kje v hotelu ali pa v zraku?

margitka, hm, res je sumljivo. Zdej sem vse prebrala. To so neke termalne kopeli, ampak definitivno so zunaj, ker znotraj se temperatura poleti in pozimi ne bi razlikovala. Je pa Balaton definitivno eno najtoplejših jezer.

balaton… po naše blatno jezero

verjemite, ime je dobilo zaradi razloga. zadnjič sem bila tam na izletu. ne bi šla v tisto vodo, pa če mi plačajo… sploh, ker sem bila pred tednom dni na jadranu…

Hehe, sem vam rekla, da ni za kopanje. Vsaj za nas, ki smo navajeni na lepote Hrvaške ne. Sicer pa imajo tudi tiste toplice grdo zeleno in hudo smrdečo vodo, voha se jo že od daleč…

Imajo punce kar prav. Kjer smo bili mi hodiš pol ure – ok pretiravam, voda do kolen, ne moreš zaplavat, potem pa kar naenkrat usek, voda do vrata. Za odrasle je, ampak,,, topla pa kar preveč. Kjer smo se mi želeli mal namočit. Če si že tam probaš, da bi se pa prav tam namenila, pa ne več.lp

mi smo se lani večkrat šli tja kopat tudi v največji vročini – je bilo 36 stopinj v zraku, lepo smo ležali tam na travi in sploh ni bilo čutiti, da je tako vroče. tak da vemo, kakšna je voda, samo me zanima, koliko stopinj ima. ker na Hrvaškem veš za vsak otok, koliko ima morje stopinj, za Balaton pa nisem našla. Zato tudi sprašujem vas. hvala vsem za komentarje.

poleti med 23 in 26 stopin celzija. sam poznam Balatonfuered- še cigaretnega ogorka ni na tleh- poleg polotoka Tihany. zelo urejeno in čisto. tako mesto kot jezero. voda primerno globoka tudi za plavanje. je pa res da velja Balatonfuered za prestižno letovišče.
je pa za mene osebno morje prvo in edino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close