balaton
Naslednji teden grem dopustovat na balaton! Najverjetneje bom kampirala! Na www strani balatontourist.hu sem našla kar nekaj kampov, ki so si cenovno kar podobni! Slikce so tud zelo lepe, pa vendar se ne morem odločit! Če ste že kampirali ob balatonu mi prosim svetujte kam ja in kam ne!
Zanima kaj se splača ogledati in kje je kaj dobrega za pojest, kje se lahko požura in kje se dobro leži na plaži.
Seboj bom vzela kolo tako, da me zanimajo tudi lažje kolesarske ture!
Nekaj dni mislim kampirati tudi v moravskih toplicah! Kamp pa je tu zelo drag – 3600/osebo(šotor, avto), pa vstop na bazen! a veste za kaj cenejšega??
v petek in soboto sem bil na severu balatona, vracal sem se iz Romunije in se potem tam ustavil najprej v enem kampu, ki mi ni bil prevec vsec(a bil je poceni, 10 eurov za dve osebi), samo ne vem vec kako se rece, drugace pa je voda topla (vroca) ogromno ljudi, pa zelo plitko je bilo, kaksnih 100 m moras it v vodo da lahko plavas… je pa lep pesek na dnu, drugace pa se bile ene plaze za placat ene pa ne, pa zelo dosti ljudi je na plazah…. drugo noc sem prespal pri eni omi, je bilo mnogo bolje, tudi teraso je imela… pa se drago ni bilo 20 eurov za dve osebi, ce bi ostala dalje pa se ceneje…
obilo veselja
ja sobo je oddajala ena oma, bila je ena velika hisa, z vec sobami in gosti, zajtrk ni bil vkljucen, bilo pa je lepo in cisto…. sicer pa ce se peljes ob Balatonu je zelo dosti tabel “zimmer frei”…
Sorry samo res ne vem vec kako je bil kamp, bil je v prvem mestu ce se pripeljes iz smeri Budimpesta, mislim da je bilo Balatonföldovar. Ni mi bilo vsec, da bila muzika in kricanje do 3 zjutraj, mogoce ni bi bilo tako hudo, ce to ne bilo po 11 urah voznje… pa na wcju in tusih so bili scurki, sicer ne dosti ampak vseeno. Imeli pa so dobro hrano in poceni, ena zelo dobra riba in dva piva sta bila 5 evrov, pa plaza je bila takoj zraven…
lp
Forum je zaprt za komentiranje.