Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice BADKLEINKIRCHHEIM

BADKLEINKIRCHHEIM

Pozna kdo kakšen hotel v Badu, ki je primeren za 4 člansko družino (2 majhna otroka) in je blizu smučišča za najmlajše.
Hvala za pomoč in lp,
pin

sem ze pisala o tem: haus maria. blizu smucisca in ni drag, lp

poooo, si bila zadovoljhna z hrano in sobo, Verjetno nudijo samo zajtrk? A ste od tam šli peš na smučišče? L.P.

Ja sobe so ok, ponoci je mir, se nic ne slisi, cisto,
nudijo le zajtrk, ampak za polpenzion se dogovorijo v sosednji gostilni, kamor gres potem na vecerjo, je cenovno zelo ugodno. nasplosno je ta hotel zelo poceni v primerjavi z drugimi. smucisce je dostopno pes, zraven so bazeni-je v samem centru
http://www.hausmaria-bkk.at/
lp

podobna zadeva je v Bad Hofstainu. Vendar če imate možnost da ste v družinskem stanovanu in lahko perživite 1 teden za maksimalno 250 € po tem izkoristite to možnost. Zakaj plačevati za nočitev z zajtrkom povprečno 40 € je odiranje, in zadnji 2 zimi sem se odrekel smučanju ker skoraj 30 €vrov na dan kg žičnicam ne mislim palčevati. Ko smo že pri kg – v uri in pol sem peš na Koresnkem sedlu , V italijo pa gre z avtobusom do rateč, oziroma do Bele peči – belopeška jezera.

če imate družino je takle dopust kljub cenovni ugodnosti pregrešno drag. Če zaslužite dovolj ni problema . če pa toliko kot jaz je problem. 300 €vrov za en teden samo za b in b je odločno preveč.

tem ki smo jo dorekli. Saj poznate Avstrice, kje je že tisti hotel zraven knjižnice v Ljutomeru kjer grem gledat na panonske terbe, in neverjetno hotel tri zvezdice pa so paketi za 5 dni manj kot 200 €vrov !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close