badguys vs. goodguys
Pošteno je, da se enaki med sabo najdejo. Kdor je to poštimal, je dobro poštimal. 🙂
In kdaj postane nepoštena?[/quote]
Marko meni da je on tisti ki lahko sodi kar je pošteno in kar ne, ne dojame da je to samo nejgova percepcija, in da je ne delijo/mo vsi, niti večina![/quote]
Ti ne dojameš, da jaz nikjer tega nisem niti napisal. To je prvo, drugo kar pa ne dojameš pa je to, da imamo vsak svoje mnenje. To ti tud ne gre.
Kaj pa doma govori pa zame res ni pomembno. Ne sprašujem, ne dovoli, da mi razklada o ženi. To ni moja stvar kako imata onadva dogovorjeno.
Važno mi je, da meni ne laže.[/quote]
To je zelo omejeno razmišljanje, z namenom opravičevanja lastnih dejanj.
Podobno, kot če nekdo v službi krade in laže, doma pa ne, bo ženska rekla, da to nje ne zanima, važno, da njej ne krade. 🙂
Ni to dajanje v nič. V nič bi bilo, če bi ti rekel, da sploh ne znaš razmišljat.
Vse to lahko samska ženska počne, kar pišeš in še vedno ostane poštena. Tudi poročena lahko pogleda samce, ni problema. :))[/quote]
In kdaj postane nepoštena?[/quote]
Ti še jest povem moje mnenje: ni tolk dejansko nepoštena, samo moralni
kompas je bolj sproščen, ali če hočeš filtri so malo (ali precej) bolj
ohlapni….
Marko meni da je on tisti ki lahko sodi kar je pošteno in kar ne, ne dojame da je to samo nejgova percepcija, in da je ne delijo/mo vsi, niti večina![/quote]
Ti ne dojameš, da jaz nikjer tega nisem niti napisal. To je prvo, drugo kar pa ne dojameš pa je to, da imamo vsak svoje mnenje. To ti tud ne gre.[/quote]
Seveda si, napisal si, da lahko gleda pa je še vseeno poštena, kot da si ti sodnik, kdaj se konča poštenje 🙂
Torej, Marko, v čem je nepoštena taka ženska?
Robi, veš kdaj bi bila nepoštena, če bi varala, lagala partnerju. Pa tega ne počnem, ker ga nimam.
Kaj pa moj lover doma počne pa ni moja stvar. Očitno imata z ženo lepo poštimano. V to se jaz ne vtikam. Pa ne tega metati v isti koš kot so kraje,ker nič ne kradem in tudi moj lover nič ne krade.
Še več, to bo ravno za poročene monovce, poznam kar nekaj poročenih žena, ki imajo ljubimca. Samski moški uspešno poštimajo poročene, zdolgočasene ženske. On je zadovoljen, ker uživa v seksu. Ona je tudi zadovoljna in posledično ni doma sitna tako, da je zadovoljen tudi mož, ker mu ni treba prenašat sitne žene. Vsi zadovoljni.
Da vama pojasnim tako, da bosta razumela Robi in Marko.
Če recimo nekdo, ko sta na monu, seksa z vajinimi partnerkami, ni on nepošten.
Vajine partnerke in njuna ljubimca bodo zadovoljni. Vidva sta pa tudi zadovoljna, ker sta lahko na monu in vama patnerki ne težita za seks.
Zakaj bi bilo tu kaj nepoštenega, če se vsi zadovoljni, nihče nič nikomur ne ukrade?
Še najmanj sta pa nepoštena ljubimca. Ona dva samo pomagata, ker vidva ne zadovoljita svojih partnerk. Tako, da so loverji in ljubice v bistvu najbolj na slabem, ker morajo največ dati osebam, ki jih partnerji in partnerke zanemarjajo.
Ti ne dojameš, da jaz nikjer tega nisem niti napisal. To je prvo, drugo kar pa ne dojameš pa je to, da imamo vsak svoje mnenje. To ti tud ne gre.[/quote]
Seveda si, napisal si, da lahko gleda pa je še vseeno poštena, kot da si ti sodnik, kdaj se konča poštenje :)[/quote]
Saj me je vprašala. Kaj bi ti rad bil? :))
Kje sem pa napisal, da ni? Poštena si tolk, kot partner s katerim sodeluješ. Zdaj pa sama oceni.
To me spominja na tisti primer, kjer imamo dva tipa, kjer prvi ropa banko in pobira denar, drugi pa mu drži vrečo. Kriva pa sta seveda oba.
Ta drugi se lahko izgovarja, da on ni nič ukradel in je pošten.
V tem tvojem primeru pa prav tako on krši nek zakon (ker je poročen), ti pa mu držiš “vrečo”, da lahko on udejanja svoje pokvarjeno dejanje.
Zato sta oba nepoštena, ker oba sodelujeta pri samem dejanju, vsak na svoj način.
Ej, moj lover nič ne krade. Da smo si na jasnem.
Poročeni monovci bi morali biti hvaležni, da imajo vaše partnerke loverje, da vam pomagajo. Si predstavljate kaj bi ibilo, če samski ne bi uštimali vaših partnerk? Tečne bi bile, zahtevale bi, da se družite z njimi, da seksate, potem pa vi ne bi mogli viset na monu.
To je seveda daleč od resnice. Ampak ko tukaj kakšen tip objavi, da je resen in išče partnerko, ga skele ponižujejo in zasmehujejo..
Tako da, gre enostavno za ženske, ki jim ni všeč noben tip moškega, kritizirajo pač zaradi kritiziranja samega….[/quote]
To pa tudi mene moti. Pa ne mislim zdaj na Skelo, ampak na splošno. Enostavno ni nihče dovolj dober oziroma vsi so nič posebnega. Ko bi ljudje le dojeli, da v življenju ne potrebuješ ob sebi nekaj posebnega. Rabiš nekoga, s katerim se imaš fino in lahko deliš vse svoje budalaštine.
To je seveda daleč od resnice. Ampak ko tukaj kakšen tip objavi, da je resen in išče partnerko, ga skele ponižujejo in zasmehujejo..
Tako da, gre enostavno za ženske, ki jim ni všeč noben tip moškega, kritizirajo pač zaradi kritiziranja samega….[/quote]
To pa tudi mene moti. Pa ne mislim zdaj na Skelo, ampak na splošno. Enostavno ni nihče dovolj dober oziroma vsi so nič posebnega. Ko bi ljudje le dojeli, da v življenju ne potrebuješ ob sebi nekaj posebnega. Rabiš nekoga, s katerim se imaš fino in lahko deliš vse svoje budalaštine.[/quote]
Ah, ja, tu na monu se pa res ponuja kvaliteta, sami ekstra kvalitetni tu gor obešajo oglase. Mene prav nič ne čudi, da nobeni niso zanimivi.
To pa tudi mene moti. Pa ne mislim zdaj na Skelo, ampak na splošno. Enostavno ni nihče dovolj dober oziroma vsi so nič posebnega. Ko bi ljudje le dojeli, da v življenju ne potrebuješ ob sebi nekaj posebnega. Rabiš nekoga, s katerim se imaš fino in lahko deliš vse svoje budalaštine.[/quote]
Potem pa se še nisi sprehajala po Čopovi.
Čak, ti pa ne razumeš sistema. Tile vezani monovci so tu gor, ta čas pa samski uštimajo njihove žene.
Če greš pa na SČ, tam so večinoma ženske gor, ta čas pa samske ženske uštimamo njihove može.
VEzani monovci, rabijo še nekoa, da pomaga uštimat zadeve.[/quote]
Misliš, da imajo le samski ključ za popravljanje? :))) Ponavadi ravno vezani “popravljajo” mašince, ki jih že dobijo pod roke, niso izbirčni. 😉
Ah, ja, tu na monu se pa res ponuja kvaliteta, sami ekstra kvalitetni tu gor obešajo oglase. Mene prav nič ne čudi, da nobeni niso zanimivi.[/quote]
Hja, kako je že Skela rekla. Dober kos tpa že ne bom na vrh police dajala. Kar sama ga poišči :))
Čak, ti pa ne razumeš sistema. Tile vezani monovci so tu gor, ta čas pa samski uštimajo njihove žene.
Če greš pa na SČ, tam so večinoma ženske gor, ta čas pa samske ženske uštimamo njihove može.
VEzani monovci, rabijo še nekoa, da pomaga uštimat zadeve.[/quote]
Misliš, da imajo le samski ključ za popravljanje? :))) Ponavadi ravno vezani “popravljajo” mašince, ki jih že dobijo pod roke, niso izbirčni. ;)[/quote]
Ja, saj jaz imam poročenega, da ga popravljam :-). Jaz sem pa samska.
Samski moški pa štimajo žene monovcev.
Misliš, da imajo le samski ključ za popravljanje? :))) Ponavadi ravno vezani “popravljajo” mašince, ki jih že dobijo pod roke, niso izbirčni. ;)[/quote]
Ja, saj jaz imam poročenega, da ga popravljam :-). Jaz sem pa samska.
Samski moški pa štimajo žene monovcev.[/quote]
Glej, zakaj samski? Ravno poročeni so pogosto največji kurbirji, ki lepo gredo z družino k nedeljski maši itd. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.