badguys vs. goodguys
Portali ala ona-on so polni Robijev, Markotov, Onetov. Te forumašice pa se raje hodijo sem z nami kregat, kot da bi si tam partnerje poiskale.
To, da se baba skrega s tabo, je stokrat slabše, kot da te vztrajno ignorira. Prijazneži očitno doživljajo ignoranco tudi že doma. Zato tukaj iščejo potrditev, da so vredu, prijazni..
Robijev in Markotov, ki pač še niso našli. Jaka razlika.
Sicer pa vi kao vezani forumaši lahko samo idiote farbate, da ste v dobrih vezah. Pl pa tu nadlegujete skelo in margot, včasih antilopo, z intimnimi vprašanji.
Sami srečni vezanci, ja…Prej vojerji s praznimi življenji..
A ti pa potrditev, da nisi prijazen? :))
Se pa delno strinjam z boldanim. Mislim pa, da se nihče tukaj ne želi kregat. No za vsakega ne dam roke v ogenj. Eni kaj drugega težko (redko) rata.
Narobe. Nočemo hvaliti dobrih tipov, da nam jih potem katera ne
spelje…. 🙂
(to je tko, kot če na razprodaji najdeš super kos….ne boš ga dajala
na vrh police, ampak nekam zadaj, da te bo počakal)[/quote]
Haha, the best primerjava z razprodajo 🙂
Kot da bi dobre tipe našle na razprodajah… No ja, še vedno bolje, kot na kosovnem odpadu 🙂
spelje…. 🙂
Kot da bi dobre tipe našle na razprodajah… No ja, še vedno bolje, kot na kosovnem odpadu :)[/quote]
Ne. Primerjava je zato, ker je najti dobrega tipa enako težko, kot
da na razprodaji ubodeš RES dober kos….
Kosovni odpad….LOL…. :-))))
Kot da bi dobre tipe našle na razprodajah… No ja, še vedno bolje, kot na kosovnem odpadu :)[/quote]
Kosovni odpad….LOL…. :-))))[/quote]
In potem pač raje premetavate tisto škart robo, preden se dokopljete do kakega dobrega komada. 🙂
Kosovni odpad….LOL…. :-))))[/quote]
In potem pač raje premetavate tisto škart robo, preden se dokopljete do kakega dobrega komada. :)[/quote]
Ne moreš komentirat, ker nisi ženska :-))
Umetnice šopinga to delajo popolnoma brez premetavanja škart robe….
spelje…. 🙂
Mah, z nobenim od vaju se ne strinjam. Jaz kritiziram, kar je vredno kritike, in (po)hvalim, kar je vredno (po)hvale.
spelje…. 🙂
He he..tudi to…katera pa hoče v svojo skledo pljuvat…
No..moje izkušnje so take, da če te ženska hvali, ko te spozna in je ob tebi sproščena, ji nisi ravno material za muckanje…Drugače pa je, če je malo živčna, sumničava, te ne hvali, da si en boš kaj domišljal..[/quote]
Logično, da te ne hvali, če ti ne zaupa, se te boji. To bi si spet plunila v lastno skledo. Ampak ne vem, zakaj se mi zdi, da govoriš o nekih “najstnicah” (tam do 25). 🙂
Spet neka tvoja brezvezna replika, pač, ker sem jaz nekaj napisal.
Moja izkušnja pač je, da ko z žensko preveč sproščeno kramljaš, predolgo, to v njej ubije vsako spolno privlačnost, ki bi lahko nastala..
Res pa je, da nikoli nisem bil registriran na kakšnem portalu in tam žensk spoznaval, zato se najine izkušnje pač razlikujejo..
No..moje izkušnje so take, da če te ženska hvali, ko te spozna in je ob tebi sproščena, ji nisi ravno material za muckanje…Drugače pa je, če je malo živčna, sumničava, te ne hvali, da si en boš kaj domišljal..[/quote]
Logično, da te ne hvali, če ti ne zaupa, se te boji. To bi si spet plunila v lastno skledo. Ampak ne vem, zakaj se mi zdi, da govoriš o nekih “najstnicah” (tam do 25). :)[/quote]
Najstnice so samo do 20 let…… Izhaja iz besede ”teens” ki pa je izpeljanka iz angleških starosti, thirTEEN, fourTEEN, fifTEEN, sixTEEN, sevenTEEN, eightTEEN, nineTEEN in konec
Logično, da te ne hvali, če ti ne zaupa, se te boji. To bi si spet plunila v lastno skledo. Ampak ne vem, zakaj se mi zdi, da govoriš o nekih “najstnicah” (tam do 25). :)[/quote]
Najstnice so samo do 20 let…… Izhaja iz besede ”teens” ki pa je izpeljanka iz angleških starosti, thirTEEN, fourTEEN, fifTEEN, sixTEEN, sevenTEEN, eightTEEN, nineTEEN in konec[/quote]
Evo, še SLO etimologija besede najstnik oz. najstnica.. izhaja iz končnice -“najst”, torej enajst, dvanajst…. devetnajst.. 🙂
Najstnice so samo do 20 let…… Izhaja iz besede ”teens” ki pa je izpeljanka iz angleških starosti, thirTEEN, fourTEEN, fifTEEN, sixTEEN, sevenTEEN, eightTEEN, nineTEEN in konec[/quote]
Evo, še SLO etimologija besede najstnik oz. najstnica.. izhaja iz končnice -“najst”, torej enajst, dvanajst…. devetnajst.. :)[/quote]
Evo še nemška verzija izpeljave najstnic, ki izhaja iz končnice “zehn”….dreizehn, vierzehn, fünfzehn, sechzehn, siebzehn, achtzehn, neunzehn 😀
Najstnice ja, “najstnice” pa ne. Je pa lepo, da se spoznaš na besedno razumevanje. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.