Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Backpackerji z otroci

Backpackerji z otroci

Moraš bit vsaj v hotelu z all inclusive.

Jaz izjemno podpiram vse izlete in potovanja tudi z majhnimi otroci, tistimi malo večjimi pa zelo zelo zelo. Rada bi opozorila le na dogodek izpred nekaj let, ko je družna z otrokom, starim pod 3 leta, šla v hotel v Turčijo in otrok je umrl zaradi dehidracije po driski. Tako da res previdnost glede higiene velja!!! Jaz svojega tako majhnega in ranljivega otroka ne bi vozila v kraje z tako razlčno “bakterijsko, parazitsko in virusno populacijo”. po Evropi pa vsekakor, sploh proti severu in zahodu!

Srečno!

p.s. kaj je z Umagom narobe :))

Mi smo šli prvič na potovanje z otrokoma, ko sta bila stara 2 in 4 leta. Šli smo na Korziko, z avtom in šotorom. Naslednje leto smo se tri tedne z avtodomom potepali po Italiji in Franciji. Lani pa smo bili tri tedne v ZDA. Pa vmes smo bili še na nekajdnevnih izletih v tujini. Bolj eksotična potovanja pa še pridejo 🙂 Sta pa vse vožnje in čakanja prestala brez težav, tudi zbolela nista nikoli. Prevoz si uredimo vnaprej, ostalo pa sproti in se nam vedno lepo izide.
Zakaj bi čakali, da otroci odrastejo? Takrat bomo mi že stari, svet pa je velik. Potovanja so tako za starše kot za otroke čudovito doživetje, le prilagoditi jih je treba, tako da so primerna za vse. Kaj lepšega za starša, ko vidi, kako otrok prav požira vse, kar se mu zgodi in kar vidi, sliši, občuti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close