Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bachove cvetlične kapljice

Bachove cvetlične kapljice

Mene pa zanima, kje se da kupiti oz. kdo svetuje katere Bachove cvetlične kapljice so primerne za posamezni primer??Prosim za kakšen naslov :o)))
Lp!!

Mogoče sem nerazgledana, ampak kaj za vraga so Bachove cvetlične kapljice.

To so homeopatska zdravila za vse mogoče težave psihične in telesne. :))

draga iris,od sodelavke mož je hodil homeopatu,ker ima neke silne alergije na hrano pa še kaj.Obiskal ga je parkrat lepo plačal in začel normalno jesti,kakor mu je homeopat naročil.Dobil je tako hudo obliko alergije ,da se je skoraj zadušil……..lari fari, to bi jaz vse v zapor

Dobi se jih v Škofji loki v lekarni, specializirani za homeopatijo in Bachove kapljice, pa še kaj. Žal se ne morem spomniti imena, sorry

Zadnjic je osebna zdravnica svetovala mami, da naj proba iti h kaksnemu homeopatu in celo predlagala enega v Kranju. Ali je sploh to korektno?

Ljubica po moje je temu tvojemu prijatelju homepopat povedal tudi, v kolikor se stanej poslabša, da preneha z jemanjem zdravila. ?????

S Bachovovimi cvetličnimi kapljicami se ukvarja Viktor Gerkman na gorenjskem. Telefonske pa žal ne vem. Je pa v vsaki reviji Aura objavljen. Jaz sem pri njem bila pred leti že dvakrat, vendar zaradi drugih stvari, ne kapljic. Imam pa namen (ko bo denar jasno) ga obiskati tudi zaradi kapljic.

Kapljice so iz rožic in nič bolj nevarne kot zeliščni čajčki. Tu ni homeopatije…

Z Bachovimi kapjlicami se ukvarja tudi ga. Irena Rogljic-Kononenko. Malo pobrskaj po netu, pa bos nasla njen naslov.

Gospa je izredno prijazna, cene pa sploh niso zasoljene. Kapljice so mocno razredceni koncentrati razlicnih rastlin. Glede na to, da jih pred uporabo se dodatno razredcis je okus kapjlic minimalen. In kot pravi Poli33 niso nic bolj nevarne kot zeliscni cajcki.

Bachove cvetlične kapljice so tinkture razlićnih rastlin, razredčene in so tako kot zdravilna zelišča v drugih oblikah,

darilo narave nam ljudem , za lajšanje manjših težav , ob uradni medicini.

Na tržišču je dovolj ponudbe- le splet odpri in boš našla ustrezno.

lp iza

Imajo jih v homeopatski in zeliščni lekarni ARNIKA v Škofji Loki. Nimam tel. cifre niti naslova, sem jih pa tam videla.

Jaz sem v tej Arniki kupila Bachove kapljice, škodijo res ne, pomagajo pa tudi ne… samo prav drage so, to je vse. Ta homeopatija je en blažev žegen pa nič drugega. Jaz ne poznam nikogar, ki bi mu to kaj pomagalo.

iRIS,
o Bachovi cvetni terapiji je bilo kar nekaj napisanega v januarski reviji Zdravje. Prepisujem: “Individualne mešanice, narejene iz originalnih Bachovih cvetnih zdravil, vam pripravi Irena Roglič Kononenko, diplomirana psihologinja (telefon 041 463 704). Cena enournega pogovora, ki vključuje tudi individualno mešanico Bachovih cvetov, je 4000 tolarjev.”

Lijana, homeopatija pa res ni blažev žegen ( ne moreš je pa tudi enačiti z Bachovo cvetno terapijo). Jaz poznam dva človeka, katerima je zelo pomagala homeopatija ( eden je mel kar naprej angine, drugi pa migrene – oba sta brez težav in nista bila pri zdravniku že več kot leto dni). Lp.

A VESTE KAJ , ČE ŠE NISTE BILI V POSTOJNSKI JAMI BOSTE REKLI , DA JE NI?

Če niste probali, kaj pol pljuvate?

A ni medicina še nobenga zajebala in ga poslala v obdelavo na zaključna dela v zdravstvu-pogrebni zavod?

Posamezne Bachove esence prodajajo na Brilejevi 2 v trgovini Zdravljenje duše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close