Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BABY BORN vs BABY ANNABELL

BABY BORN vs BABY ANNABELL

Doma nima deklica še nobenega dojenčka, pa bi ji letos kupili, kaj je boljše baby born ali annabell. Torej kaj priporočate, deklica ima pa skoraj 3 leta.

Hvala za mnenja

Mi imamo oba, priporočam Annabell.

Jaz pa vam priporočam chu chu. Imamo doma borna , anabel ampak najbolj zanimiv je chu chu.

Mi imamo vse tri, najbolj mi je všeč anabel, deluje kot živ dojenček. Najmanj všeč mi je baby born. Ima trdo telo, res ga lahko hraniš in lula ampak to ne odtehta prikupnosti ostalih dveh.

Tudi mi imamo vse 3, ampak zmaga pa baby annabell.

Torej, jaz imam pa drugo mnenje. In sicer, smo navdušeni nad fantkom od Anabell mislim, da je Erik, če se ne motim, ima doma 3 punčke, a najraje ima tega fantka, torej 100 punčk 100 različnih interesov. Nekaj kupite pa boste videli, kako je punčki všeč.

Pri nas je pa takle vrstni red:

baby born fantek
babx born punčka
baby anabell

Pri nas pa je trenutno zanimiva chu chu, ki govori 47 stavkov, mislim, da jo imajo v pikapolonici.

Tudi jaz dajem glas za fantka od anabell, prekaša vse punčke.

No pri nas pa zmaga iz te kolekcije ta velika punčka Shelly in bratec Sam, sam sta kar velika, okoli 74 cm.

pri nas doma ima hčerka chu chu-ja in baby borna. baby born joka je spi in tako dalje pri meni chu chu zapera učje ampak je bolj mehak in bolj primern za spanje chu chu

Jaz pa prodam annabell z vozičkom in previjalno mizico. Cena 150€.

info na 040 550-940

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close