Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek babačič

babačič

A gre še komu na živce južnaški naglas voditelja Babačiča.
če bi zavijal po mariborsko bi sigurno že bil deležen kritik.

Kakšen naglas? Pa saj ga nima. Sicer pa je najbolj važno to, da je dober novinar, ne pa naglas!!

Sori, mene pa moti na slovenski nacionalni televiziji čefursko sranje.

Ja, koliko so imeli vsi pripomb, ko je Janja Sodja vodila glasbeno oddajo in je zavijala po mariborsko. Južnaški naglas je zgleda že pristen v slovenskem televizijskem prostoru. Tako celo da ga nekateri več niti ne opazijo…

omejeni žanica in trnjulčica,

a ste mogoče zaradi tega boljši od njega

Verjetno imam naglas veliko boljši. JA

Reče se:”Moj naglas je veliko boljši.”

ne ker sem rekla verjetno in ne da ga imam

rada bi vaše jebene čistokrvne slovenske naglase slišala
a niste že mal dosadni s temi čefurskimi temami
najmanj 200 tisoč nas je čistokrvnih – mešančkov niti ne štejemo – in sprijaznite se s tem, da nas bo vse več in več in več……vas pa vse manj in manj
kdo vam je kriv, če se, namesto da bi delali male, čistokrvne, pravoverne slovenčke, obremenjujete s čefurji
zahojenci, veseli bodite, ker smo vam narod polepšali

“zahojenci, veseli bodite, ker smo vam narod polepšali”

LOL :)))

Ste pa res primitivni vsi skupaj. Sem čistokrvna slovenka, pa vseeno nimam popolnoma nič proti tujcem. Nasprotno, rada zahajam v lokale kjer se vrti turbo folk, pa tudi kolege imam ki niso slovenci. In, kaj je s tem narobe? Folk živite in imejte radi vse okoli sebe ki vam nič nočejo….

V medijih se mora izražat knjižno. Naj ne bi bilo ljubljanščine, ne tujih naglasov in ne štajerščine itd, ker je nekulturno in , ker mi gre na živce. Vi pa tudi s temi glupimi izgovori! Lepo prosim, nehajte že enkrat krivde iskat v rojstnih krajih…….!!!!!!!!!

draga Trnjulčica, Babačiča že zelo dolgo poznam in je ful fejst človek in če bi ga tudi ti spoznala bi te verjetno nehal tudi njegov naglas motiti. Sicer pa jaz vidim problem v tvoji neprilagodljivostji. (Sorry za pripombo, ampak tako razmišljam)

Mravljica

Oj, Blondy, a veš, da sem ob branju tvojega prispevka zardela do ušes od sramu, ker pripadam tako zahojenemu narodu. Posebej sem se zamislila nad seboj, ker tudi mene moti, če slovenski državljani v medijih uporabljajo tuj naglas – in nekateri tudi besede. Še dobro, da ste vi – prišleki z juga tako širokosrčni in odprti za drugačna mnenja ter strpni do svojih sosedov, posebej še, če niso vaše narodnosti. Sem pa tja se sicer malo streljate ali kako drugače pobijate in si požigate domove – ampak to se da razumeti, če pa nihče noče priznati, da ste vendarle najlepši in najboljši.

kdo je to?

Esad Babačić je Človek. Človek z veliko začetnico, zelo fejst fant in dober novinar. To je vsekar pri meni šteje. Sem ponosna Slovenka, ampak slovenskih primitivcev ne prenašam prav dobro………
Zato naj vsak od vas najprej malo razmisli sam pri sebi, preden butne ven s kakšno podobno izjavo.Lepo prosim!!!!!!!

Obnašaš se pa res sebi primerno.Če ti ni všeč tu, pa pojdi drugam.Zakaj živiš in delaš potem tu v Sloveniji,če je denimo na jugu boljše,kvalitetneje,so boljši ljudje tam,kateri niso zahojeni in ne vem kakšni še.Razumela?

Seveda množite se kot podgane.

a te kakat tišči?
:))

Obdelaj si jo sama.

vprašanje je bilo za venuss

Se ti opravičujem.Tale venus je pa res živa južjaška provokatorka.Naj gre vendar na jug in tam ostane za vekomaj in tam naj stresa svoje neumne izjave.

Samo eno vprasanje. Ce bi imel nemski ali angleski naglas, bi vas tudi motilo?

Meni gre strašansko na živce ko ga slišim. Da se ti želodec obrne.

Za venuss-mislim, da se z vami slovenski narod ni polepšal, ampak nasprotno. Turški geni in obrazne poteze niso evropske.

FREE YOUR MIND. Tudi vase izjave niso niti najmanj evropske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close