Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ba kartica

ba kartica

Pozdravljeni. Izgubila sem kreditno bančno kartico, jo preklicala in za izdelavo nove se čaka približno teden do deset dni… Kako pa do takrat, ker vse kar sem imela do plače (10. v mesecu), je na tej kartici?
Se da kako do tega denarja prit ali samo čakat na novo kartico?

Hvala za strpne odgovore, brez podobnih – kliči na banko… Ker sem že trikrat klicala to sem pa pozabila vprašat…. ker me je sama zmeda in strah

kar na okence pojdi pa dvigni, z osebnim dokumentom in pa če imaš kakšen dokumet, da si dala novo delat. ne bi smel biti problem.

Dvig gotovine na (matični) banki.

Klik funkcionira še naprej (če ga npr. uporabljaš) in lahko prenakažeš denar na bližnjega.
Drugače pa na banko in dvigni gotovino. Ker denar ti nimaš na kartici, kartica je le plačilno sredstvo.

Brez skrbi, tud kartica bo prej kot v tednu dni, garantiram (lastna izkušnja).

Hvala vam za vzpodbudne besede, sam zakaj mi že po telefonu niso povedali da lahko grem samo z osebnim dokumentom dvignit denar, ker sem jim povedala da so edina sredstva ki jih imam na kartici, ki sem jo zgubila…. ah…

Denarja ljudje nimamo “na kartici”, ampak na transakcijskih računih. BA kartica je le način dostopanja do tega denarja na bankomatih ali s plačilom v trgovini. Če izgubiš, se ne spomniš PIN, ipd. pač uporabiš enega izmed drugih načinov (osebni dvig gotovine v eni izmed poslovalnic tvoje banke – ja, to še obstaja, e-bančništvo, ipd.).

Sej to bančništvo ni tako grozno zakomplicirano….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close