Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtošola šmarca

avtošola šmarca

ali kdo pozna.. kako ste bili zadovoljni… mi priporočate katerega inštruktorja … HVALA

toop !! najboljši so !! tone in vsi ostali res legende !!

Oj no moj odgovor.Samo šmarce ne.Sem mela tanjo na izpitu to je hči od šefa katastrofa resss.Rekla mi je naj prehiteva traktor in glih tok da se je izšlo.Sem po 15 urah menjala nikoli ne prioporočam avto šole šmarce res ne.Imela sem enga inštruktoraj,ki je hodil pijan po mene beda res,čudno da jim ne prepovejo met avto šolo.Vse drugo ti priporočam res boš razočarana zeloooUbogaj me in pojdi drugam.To je moje mnenje.Lp MAJA

glej vsaka je dobra in slaba, najboljše ni!

tam sta delala izpit oba moja otroka, inštruktor Rok jih je imel, oba sta naredila hitro in se naučila dobro, torej?? Mi smo zadovoljni z njimi, seveda je pa spet odvisno kakšna šoferka si, boš, mi z vožnjami nimamo problemov.

Tudi jaz bi rekla…pojdi kam drugam….po 10ih urah (hci)je zamenjala avtosolo in izpit uspešno opravila s 25. urami.Mogoče je sedaj kaj drugače. ?.to je bilo pred 3 leti.

Odlična izkušnja. Ugodni, profesionalni.

Tam je en instruktor,babjek,ki svoje ucenke med urami voznje vozi k sebi domov(zakaj le?) in rad prevec popije.No,lahko da vec ni v Smarci.

Katastorfa!!
Zavlacujejo in najbijajo ure,
Sam vidis, kdaj znas in se varno pocutis na cesti. Takrat si primeren za glavno voznjo,vendar instruktor te bo na vsak nacin hotel prepricat, da se nisi primeren za glavno voznjo, ceprav jo bos naredil. Samo obirajo denar! Dalec najslabsa avto solo…..

Ima kdo informacijo o popvprecbem stevilu ur vozenj?

Men je blo v Šmarci vse bp. Od tečaja CPP do ur voženj. Vse naredu u prve.

nisem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ker js tudi se nisem delala vozenj ampak kokr sm slisala od drugih nikoli ne pustijo puncam nardit iz sam 20 voznjami, vsaj v kamniku

Kdo ima danes 20 ur? To je bilo samo v socializmu! Ko so bile razmere popolnoma drugačne na cesti!

A mogoce kdo ve, ce je z zakonom doloceno, koliko ur je potrebno opravit, da te instruktor prijavi na izpit. Sicer izpit za avto ze imam kar nekaj let, pa me vseeno zanima.

A ne me basat? A pol si sam sebi najboljši instruktor in vse sam veš in znaš?
Pišeš take bedaške, da se vidi na prvi pogled, da si butl.

Zanič si ti – ne avtošola!

Vse avtošole ti bojo nabijal ure če jim ne boš dobesedno težil da bi rad šel na izpit

Mene je takrat učila šefova hčerka. Po parih urah mi je rekla, da se vidi, da mi leži vožnja in da bom po vsej verjetnosti hitro naredila izpit. In sem ga. Za moje pojme me je dobro naučila odločne, spretne in dinamične vožnje. Ne da ji delam reklame, ampak vsak bi moral iti k njej, ker svašta vidim na cesti. Nekateri so res pravi motorični debili in bog ne daj, da se jih prej spusti na cesto.

Šefica hči je še premajhna, da bi poučevala.

Zato je pa toliko smrtnih nesreč v okolici Žagarskega šole.

Od prvega šefa Ivana hči je Tanja in je star a danes blizu 50let. Ona je bla včasih inštruktorca. Sin Borut ima pa zadnjih 10let to šolo. On ima pa res še mladoletno hči. Mešate mal jabolka in hruške, ampak glavno da se šinfa 😀

Tanja (inštruktorca) je sestra od Boruta (hči od prvotnega lastnika Ivana). Borut ma šolo zadnjih 10let. Da boš malo zgodovine vedu 😀

Usposabljanje b.p.. Kar smo se dogovorili, je držalo. Učitelj Miha prijazen, skuliran.

Najboljša avtošola. To so moje izkušnje. Vse v prve narejeno. Če si pa butast ti (ena s šmarce) pa tudi najboljša avtošola na pomaga. Lp

Najboljša avtošola. To so moje izkušnje. Vse v prve narejeno. Če si pa butasta ti (ena s šmarce) pa tudi najboljša avtošola na pomaga. Lp

Meni je blo super, naredil vse v prvo, inštruktor je bil dobr, sam res, da je to že 17 let nazaj ko sem delal izpit.

Vprašanje je bilo, koliko ur je potrebnih za prijavo na Izpitno vožnjo ?

Kako, lepo, odvisno kako hitro se učiš in dojemaš prometna pravila, popolnoma enostavno, nekateri potebujejo 14 ur, nekateri pa 37 ur.

Osebno poznam gospo, kije po 55 urah povedala ; sedaj se pa že počutim da vozim ! ?

LP Rman

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close