Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtošola LMM tilia – vič

avtošola LMM tilia – vič

Živjo!
Zanima me če ima kdo izkušnje (dobre/slabe) z avtošolo tilia, na viču, kakšni so inštruktroji…
Hvala že v naprej 🙂

Najboljši smo!

Najboljši so!

Pol razreda je delalo izpit pri njih, s plačili se je tudi včasih še dalo zmenit na obroke, ne vem, kako je danes, inštruktorji so pa v redu, vsaj tistih par je bilo ok. Včasih je krožila govorica, da če ne narediš izpita pri njih, ga nehaj delat.

Trenutno delam izpit. In ti rečem, prav nihče ti ne more rečt, kdo je vredu, kdo ne ipd. Ker karakterji oseb se razlikujejo.
Tako recimo jaz vozim pri enem, ki je učil dosti tistih, ki jih poznam. Vsem je bil 1a – enim bolj, drugim malo manj. Meni gre pa pošteno na živce. Pač se energijsko ne ujemava.
Sicer ga ne nameravam menjat, ker me do izpitne loči le še par ur. Ampak, če bi šel še enkrat, bi izbral drugega.

Pa da malo objasnim. Moj inštruktor je prijazen, miren itd. Na napake pri vožnji pa recimo reagira nekako živčno, pač čisto kontra, kot pa jaz (sem inštruktor matematike). Včasih imam občutek, da vsakega na drugačen način uči, saj mi 5 ur govori, naj bom v izi, mirno odreagiram ipd. Naslednjih 5 ur, kaj sem tako počasen, preveč mirno odreagiram, prepozno šaltam. Tako da, 5 ur moram hitro šaltat, drugih 5 ur pa počasi. 🙂 Upam, da sem povedal tisto bistvo, ki sem ga želel (pač spreminja iz ure v uro osnove vožnje).

Nekaterim bolj sede strogost. Marsikdo bo ravno prisegal na to, da te bo strogost pripeljala do želenega.
Po eni strani je torej bolje imeti mirnega, prijaznega in z dobrim humorjem, po drugi strani pa mora biti strog, da ga jemlješ resno, kajti na cesti je treba biti resen, jemati učenje osnove resno.
Kakorkoli, želim ti varno in sproščeno vožnjo z inštruktorjem, ki ti bo ugajal.
Lp

Kakšen človek je ta njihov Jelenko?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close