Avtomobilsko zavarovanje pri Triglavu ali Slovenici??
V teh dneh mi poteče zavarovanje. Trenutno sem pri Triglavu. Razmišljam ali sem kaj na plusu, če zamenjam zavarovalnico in prestopim k Slovenici?
Na Triglavu imam sklenjeno življ. zavarovanje in imam zato nek mininalen popust.
ALi je res na vseh zavarovalnicah približno isto tako kot mi govori moj zavarovali agent?
Kaj mi priporočate?
Hvala za odgovor.e
Trenutno imam sklenjeno avtomobilsko (obvezno in kasko) zavarovanje pri Triglavu. Tam sem tudi življ. zavarovana in imam zato iz tega razloga nek minimalen popust,
Sedaj razmišljam, če sem kaj na plusu, če prestopim k Slovenici.
Moj agent pravi, da je pri vseh zavarovalnicah približno enako. JE res tako?
Kaj mi svetujete?
Hvala za odgovore.
Nam se je pokvaril avto – Generali. Na začetku je bilo sicer nekaj zapletov (Preden so se zmenili z AMZS), potem pa so nam plačali prevoz avtomobila (60 km) in dali nadomestni avto, ki smo ga naslednji dan vrnili na najbližji AMZS. Nam se je splačalo, stalo je pa 1 evro. Je lahko asistenca še boljša?
cena ni edini kriterij, upam.
Treba je prevereti vse pogoje in ugotoviti, kako so ti prilagojeni vašim potrebam. Kako je z bonusi, pa dodatnimi zavarovanju, pa izgubo bonusa, delne škode, amortizacija, odkup prve škode, itditd.
Poleg tega je način reševanja škod zame eden najpomembnejših kriterijev. In po kar precejšnjih izkušanjah ostajam pri Mariborski zavarovalnici.