Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek avtomobil na akumulator za otroke- od katerega leta naprej?

avtomobil na akumulator za otroke- od katerega leta naprej?

Razmišljamo o nakupu avtomobila na akumulator za otroka.

Koliko so bili vasi otroci stari, ko so dobili avtomobil na akumulator?

Za koliko stare otroke je primeren tak avtomobil ? ponavadi poše 3+ , kako je v praksi?

Ker je na daljinec se lahko uporablja npr. tudi ze pri mlajsem otroku, npr 1,5 , 2 leti?

Lp

Nevem, niti se ne spomnim, kdaj sem ga kupil bratu, vem pa da sem ga po naključju našel v trgovini v Munchen in so bile marke takrat. Zelo poceni je bil, verjameš ali ne ceneje kot avtomobilček. Je pa takrat edini ga imel. Zdaj pa vozi športen drag avto in je odličen šofer za moje pojme,ter faca ful. Sva pa razlika v letih skoraj 15 let. Kdaj pa je bilo to se ne spomnim koliko je bil star ,sam spomin se ,da je bilo težko nositi škatlo.

Odgovor na objavo uporabnika
pomlad2024, 17.02.2024 ob 11:36

Razmišljamo o nakupu avtomobila na akumulator za otroka.

Koliko so bili vasi otroci stari, ko so dobili avtomobil na akumulator?

Za koliko stare otroke je primeren tak avtomobil ? ponavadi poše 3+ , kako je v praksi?

Ker je na daljinec se lahko uporablja npr. tudi ze pri mlajsem otroku, npr 1,5 , 2 leti?

Lp

Zakaj pa otrok rabi avto na akomulator? Poganjalček je za otroke…..

poganjalček avto in motor že ima

če je res kaj bedno na tem svetu, je to nespametna potrošnja, ki samo kopiči odpadke brez razmišljanja, kaj bomo zapustili nasem zanamcem. Edina civilizacija smo, ki ima neskončno nepotrebnih potreb..

Otrokom s takimi igracami ubijate domišljijo, vse jim porinete pred nos, samo da se ne bi z njimi ukvarjali in skupaj ustvarjali.

No to sva pa midva rekla, da bo letos dobil tamal za rd (4 leta). Je full nor na avte.

Kupi pegperego, ostalo so smeti. Mi mamo Gaucho Grande 12V.

Đip vsaj potegne kam in 2 se loh peljeta. Ne nežnih kitajskih jajc. Nosilnost 60kg. Zadaj vzmeten, 2 motorja,  zici nastavljivi nsprej-nazaj.

Z njim tud driftajo-ne lažem, poglej si kkšn posnetek na netu?.

Vozita se od 4let naprej, punčki.

In kose dobiš, če kaj gre, kitajca loh sam v smeti.porineš, ko kaj gre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close