Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avtomatski likalnik za srajce

Avtomatski likalnik za srajce

Likanje srajc, moj večni problem. Zanima me, če ima kdo avtomatski likalnik za srajce Siemens Dresmann in kako ste zadovoljni z njim?
Hvala in lep pozdrav!

Jaz se tudi dnevno kregam s srajcami in to z belimi grrrrrrrr

Sem pa do sedaj poiskusila dva stroja in noben ni bil nič boljši kot sušilni in likalnik.
Srajce perem izključno skupaj, posušim v sušilniku in še malo vlažne obesim. Potem pa samo z likalnikom dokončam.

No mene niso prepričali, res pa ne vem kakšne modele sem testirala.

Druga možnost so pa srajce, ki jih ni treba likati. So sicer dražje od normalnih srajc, ampak po mojem jih za ceno, ki jo hočejo za dressmana, nabaviš kar lepo zalogo.

Samo to pri tistih, ki imamo uniforme ni izvedljivo. Mi 2x letno dobimo srajce in ne moremo izbirat 🙁 Seveda nam jih izberejo tisti, ki jih ne nosijo.

Bi bila pa res idealna rešitev.

Jaz likam edino še srajce, za vse drugo zadostuje sušilni stroj. Srajvce likam s strojem Elna press in sem že zelo dobro zverzirana, mi gre hitro in sem zelo zadovoljna. Imam pa svakinjo, ki srajce nosi v čistilnico, kjer jih operejo in zlikajo….baje za enga starga jurja 10 kosov, ona se je namreč odločila, da ne bo likala 🙂

Ej helpa, kako pa na elni zlikaš rokave, da nimajo črt? Meni to sploh ne rata, tisti rokavnik mi je pa preneroden 🙁

Moške srajce MORAJO imeti zalikane črte!

Ženske bluze morajo biti pa brez črte!
Res pa je, da so moški sitilisti zadnje čase ženske (včasih tudi z dodatki :))))

Povej prosim, kje to??? Dvomim, da tako poceni, ker kamor jaz nosim samo LIKAT je cena za eno srajco 1,30€, pa je to še med cenejšimi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close