Avtomatski keramični kodralnik las
Jaz sem bila razočarana. V glavnem meni je brez veze – škoda denarja. Zgleda fajn, samo reala je pa taka, da lahko noter potegne res majhen pramen las. Traja v nedogled. Tudi kodri meni niso lepi. Najhujše pri tem je pa, če las ne naštimaš pravilno (da jih noter zarola) se tako zapletejo, da sem jih komaj ven dobila. Morala sem jih prav “trgat” ven. Moraš biti res previden in natančen rpi vstavljanju las. Ma sranje na kvadrat.
Meni je nekajkrat frizerka s tem nakodrala lase. Šlo je počasi, saj moraš dati noter res malo las in je trajalo kar nekaj časa. Na koncu mi je lase razčesala in je bilo res lepo. Dvomim pa, da si lahko sama s tem kodraš. Oziroma moraš biti res zelo spretna. Bolje, da kupiš drugačen kodralnik. Jaz imam takšnega z več nastavki in potem menjavam – enkrat likam, enkrat kodram itd.
Imam tega: https://www.babylisspro.co.uk/perfect-curl/BAB2665U.html?lang=en_GB
Fajn je za dolge lase. Moji so srednje dolgi in mi mora zadaj pomagati partner. Res gre naenkrat noter le srednje debel pramen, ampak tudi z wandom lahko naenkrat delaš le take, če hočeš, da so lepi.
Kot vsak vroč styling aparat pa seveda pusti posledice na tvojih laseh, zato je zame to bolj za posebne priložnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.