avtokamp Veli Jože
Mi kampiramo v tem kampu že vrsto let.Ravno zaradi otrok, ki jih imamo. Prostora veliko, zabave za najstnike tudi….Cene zelo ugodne, urejenost mogoče malo slabša(en del še stari WC), vendar vse ostalo odtehta tudi to.V kampu je mir, dovolj prostora za kampiranje.Ne bom več naštevala, kajti mi smo zelo,zelo zadovoljni.
Če boste brskali po internetu in vam bo uspelo najti njihovo stran, mi prosim sporočite naslov, ker je ne najdem.
Lep pozdrav.
Hvala vam za pojasnilo, sem že skoraj obupala, da mi bo kdo odgovoril. Skoraj gotovo se bomo letos napotili tja. Mi lahko še zaupate v katerem delu kampa je najbolje postaviti šotor, da imaš prijetno senco čez dan, kolikor se da blizu sanitarije s toplo vodo in da tudi trgovina ni predaleč, ker nimamo hladilnika in vse kupujemo čisto sproti. Z veseljem vam posredujem naslov, ki sem ga odkrila na google ; http://www.istra.com/katalog/katalog/katalog.asp?id=195&j=cro
Kakšna je pa plaža?
Ne vem kaj vam naj rečem glede plaže. Ni ravno najboljša.V delu, kjer se kopajo otroci iz kolonije je nasut pesek oziroma drobno kamenje,tako da je dostop do vode čisto soliden.Tam je sicer malo gužve, ker so to pač otroci, ampak kar gre. Potem je pod pavšalci plaža, kjer je dostop do vode po treh betonskih stopničkah ali po skalah. Ampak se navadiš. Sence je v kampu več kot dovolj, če le pridete pred Italijani in Nemci, kajti potem oni okupirajo kamp.WC so pri vsakem krogu,(včasih so bili šotori postavljeni v krogih )tople vode je pri tistem, na katerega hodijo otroci iz kolonije seveda najmanj ali nič. Trgovina pa je dovolj blizu kjerkoli že boste.Je pa sicer v delu, kjer so pavšalci. Mi hodimo v trgovino izven kampa v staro Savudrijo, ki je znatno cenejša, pa komaj par minut dalj.Sicer pa je Portorož tako blizu, da v glavnem ničesar več ne nosimo od doma, ampak gremo vsakih par dni v Portorož in nakupimo, kar pač rabimo.
Upam, da sem vam kaj pomagala.
Res je, da kamp po kategoriji ni najboljši in najlepši, ampak ima neko svojo klimo, ki te zasvoji. Mi hodimo v ta kamp že vrsto let in ga z nobenim v Istri ne bi zamenjala.
Lep pozdrav in prijeten dopust.
Mi smo bili s prijatelji lani v tem kampu na njihovo željo. Kamp je okej, precej zelen in čist, veceji so pogojno užitni, plaža pa je popolnoma bedna. Nikjer ni lepega prostora za v vodo, v plitvejši vodi so pogoste večje skale, v katere se z lahkoto butneš, sicer je ok, ko si enkrat v globoki vodi. Meni je bilo to najbolj moteče, ker rada plavam in me moti, da moram 6x na dan slalom vozit med nevarnimi skalami.
Mi smo bili štirje, dva avta in dva šotora, prijavili smo en avto in en šotor in dve osebi, pa ni bilo nikogar, ki bi nas preverjal. Vseeno, ne grem več nikoli v ta kamp. Prijatelja (ki se gresta na morje predvsem sončit) pa sta navdušena in hodita že par let, ker so prostori za kampirat lepi in imajo veliko sence.
Lp, mm
Forum je zaprt za komentiranje.