Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek AVTOHIŠA MLAKAR Stopče 32 GROBELNO

AVTOHIŠA MLAKAR Stopče 32 GROBELNO

Tkole, če želite biti nategnjeni in porabiti dan dopusta da vidite razjahano kanto katero prodajajo tm je
AH MLAKAR pravo naslov za vas!!!
http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/1838476/an/0/page/0/gonew/1#UNREAD

Za 500 ojrov bi rad novga bemvejca. :)))

Čez trojane pa itak noben ne hodi, sploh pa ne po pleh. 😉

a gre alterju tako slabo? zadnje čase se pojavljajo linki….(cenena oblika reklame)…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

jst tud NE čez trojane!!!

*ave* Jst sm prodal Twinga pred 2 tedni za 550€ brez pike rje, tako da se dobi avto lep za ta denar!!!

Jaz sem pa po več forumih že pisal, da imam z Mlakarjem samo dobre izkušnje. Kaj pa zdaj?
Je pa res, da sem tam kupil nov avto in ga tam vedno tudi servisiral, čeprav mi je od rok. Vedno so bili prijazni, fer, reklamacija se je uredila brez problema.
Za rabljene sem pa res že večkrat slišal kaj vprašljivega 😉 sicer pa avto za 500 eur ne more biti nov, poleg tega pa avto za 500 eur ne iščeš na drugi strani Slovenije, saj si boš nabil toliko stroškov, kot je vreden, če jih greš ene par gledat.

Ne vem no, kaj bi lahko pričakoval od avta najnižjega razreda starega skoraj 20 let. Najbrž nič, a ne?

kolegica je nekaj meseev nazaj tam kupila avto oz. ne prav pri Mlakarju ampak se zraven drži še en privatnik, ki pa ne vem kak se imenuje……………no vglavnem rekel ji je, da avto ni bil nikol razbit in še nakladal………….potem se oglasi pri meni in ji moj pokaže kje so ga poliral, od sprednjega blatnika čez vrata do zadnjega blatnika, vidlo se je na soncu taki hologrami, da kar peče, narebrena barva, sprednja šipa je bila menjana, ok mogoče od kamna ji reče moj naj servisno pokaže in je ni bilo nikjer, deda kliče nazaj ta pa da ji jo je dal in jo je skrila….. wtf, kr nič nam ni blo jasn…………….zdaj pa se nekaj bocka z njim in mu nič ne more

fda : Lepo sm jim rekel da bom prišel od daleč in me zanima v kakem stanju je avto!?
Milo rečeno jim se je6e od kod si samo da prideš da ti ga uturijo ker boš od daleš prilezu!
A ,ne!?!?!?

Mulc v salonu je skor dobil po p***i, bi on to pričakoval on nekoga ki dela 200km brez veze?
(zakaj pa NE?)

Ko sm klicu kolega z trojan je reku ,Dej počak tm pridem pote pa greva nazaj! Kaj misliš zakaj???

1x bo nekdo dobil pa bodo nehal je6at folk v glavo!!!

Lp.

aja pa avto ni bil za 500 evrov ampak 11.000 evrov

če nimaš vsaj 2000€ za ena jetra od avta ti pa res preostane samo čvekodranje po forumih ! delat pojdi zguba….

@ ppinkpponk : Ne, tole AH Mlakar oglašuje in prodaja!!!

Ptiči iste vrste skp letajo 😉

če nimaš vsaj 2000€ za ena jetra od avta ti pa res preostane samo čvekodranje po forumih ! delat pojdi zguba….[/quote]

Zguba te je naredla !!!

Jst že mam avto, rabm pa enga za 5km dnevno in ne bom dajal 2000€ za njega 😛

ja se strinjam……………..tole nategatorstvo……………sva midva z mojim tud šla enkrat nekam gledat, prav tako je zatrjeval, da avto ni bil nikol razbit, tam pa moj odpre sprednji pokrov avta vidi da je bila vezna počena, sam zapre reče dej mi (nevem zdajle točno kolk evrov za nafto) pa bom pozabo da ssem te sploh kdaj vidu, je dal takoj denar in sma šla

če nimaš vsaj 2000€ za ena jetra od avta ti pa res preostane samo čvekodranje po forumih ! delat pojdi zguba….[/quote]

Zguba te je naredla !!!

Jst že mam avto, rabm pa enga za 5km dnevno in ne bom dajal 2000€ za njega :P[/quote]

k ciganom pojdi..ti bodo enga šenkali…

@8888:
Ne rabimo vsi avta da nam sosedi zavidajo 🙂

Men je moj za jurja popolnoma zadosti 😉 ma klimo, 4×4, boxer motor in to je to…

ja ..in gva ti bodo sosedi zavidali za dva jurja? hahahaha

Zguba te je naredla !!!

Jst že mam avto, rabm pa enga za 5km dnevno in ne bom dajal 2000€ za njega :P[/quote]

k ciganom pojdi..ti bodo enga šenkali…[/quote]

Evo, vsaj ena dobra od tebe!
Po moje bi lepšega dobil pri njih 😀

probaj pr ciganih…hahahahahaah

sam da te ne bodo še nabil zraven..hahahaahha

no 8888 ne bit zej neki pameten, miidva imava tud enga solidnega drug karavan pa še menda 500 ni vredn in ja s tem sva že tolk materjala sfurala na parcelo in če bi imela kej boljšega ne bi vse to v avto spravljala oz bi nama zalaganje in podlaganje da kej ne poravsava preveč časa vzel:)

Avta se ne kupuje nižje od Trojan…, kriteriji za ohranjenost se zelo razlikujejo od ostalega dela Slovenije. Sploh celjski konec je pol nategunov…., sicer pa malo poglejte, večina avtomobilov pri teh kalibrih ima magičnih 190.000 km…..kljub starosti.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Zguba te je naredla !!!

k ciganom pojdi..ti bodo enga šenkali…[/quote]

Pejta se vidva, na vajin alter nazaj je*bat, tuki dejta pa mer, smrkovca!!

Pa kake slike ti limaš tuki gor??!! OMG!!!!

kdo hudiča še hodi v tiste konce po rabljen avto?? bolj proti šmarju greš večji krš od avtomobilov najdeš!! jaz sem iz celja pa hodim iskat avtomobile na drugo stran trojan isto kot pravijo zgoraj. pogojno bi vzela v celju, v šmarju pa nikoli in nikdar!! grema gledat bmw karavana, ki naj bi po opisu na avtonetu imel minimalno obtolčene zadnje vrate. pridema tja pa so bila sprednja in zadnja vrata čisto stolčena pa še tisti “steber” med obojnimi vrati in bi samo popravilo prišlo par tisoč €. boga pitaj kaj vse je bilo še skrito pa s*ukano do amena. pa ni bila poceni gara ampak prodajal za 7.000€. če je to za nekatere poceni potem vam že gre predobro!!

največ ukradenih avtomobilov se prodaja kje?

ti treba napisat ?

največ ukradenih avtomobilov se prodaja kje?

ti treba napisat ?[/quote]

Tam kje je največje tržišče in največja kupna moč, precej logično a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close