Avtohiša Malgaj, Trbovlje
Pri njih kupujem en zelo star avto, ampak nimam keša za kaj dobrega in me ne motijo luknjice od toče, če mi po telefonu pravijo, da je avtek brezhiben, varen, izpraven in celo to, da so ga že tudi sami v celoti pregledali in kot avtohiša zanj jamčijo, da me ne bo na cedilu pustil in da se z njim ne bom na kakšni avtcesti ubila zaradi spustitve zavor in odteka olja, ali česarkoli nepredvidenega in nevarnega vsaj v roku 1 – 2 let!
Hitro moram vedet, če so pri Malgajih res tako super, pošteni in hočem slišat da so res!
Ne bi prenesla še enega razočaranja nad lažnivii, nepoštenimi ljudmi,
pričakujem slišat same pozitivne informacije, da dejansko stojijo za sabo, da so pošteni, da ne lažejo, da ne kupujem mačka v žaklju – nisem ga hotela it gledat niti vozit – kar kupit ga hočem, ker so rekli, da je dober avto, če odštejemo LUKNJICE OD TOČE !
Prosim povejte mi, da je avtohiša Mlagaj super, ker tudi jaz to verjamem, ki sem drugače popolnoma nezaupljliva in plaha (kadar ne vpijem komu na telefon ) oseba !
Nisem sama sebe “okrog prinesla.” Upam! Imam prav ?
Jaz o avtohiši Malgaj s Trbovelj še nisem slišal slabih besed, vendar pa vseeno predno kupite avtomobil ga vseeno poglejte skupaj s kakšnim kolegom, ki se malce bolje spozna na avtomobile. Tako se boste počutili še varneje ob nakupu.
Na take, kot si ti, tam komaj čakajo:)
Pred leti je bila v Trbovljah ena poplava in par mesecev po tistem je šla ena gospa se k Malgaj zanimat za nakup avtomobila. Tako lepo so ji predstavili en avto (ne vem več, za katerega se je točno šlo), da se je kar navdušila, da bi ga kupila. Potem pa je isti dan popoldan en fant, ki je takrat delal pri Malgaju in se pozna z njo pozna, jo poklical in povedal, da je tisti avto bil poplavljen in da ga naj nikar ne kupuje. Malgaji tega sami niso povedali, pa čeprav se pozna z njimi že desetletja dolgo.
Nikomur ne smeš slepo zaupati. Vzemi s sabo strokovnjaka in pojdi na temeljit ogled vozila.
Oh, Tinca, Tinca, kje pa živiš?! Danes ni več poštenega in nelažnivega človeka pod soncem! Pri prodaji avtov jih je pa največ. Ko jim pride pa v roke taka, kot si ti, ti bodo pa podtaknili koreto, ki je nikomur drugemu ne bi mogli, to se zavedaj. Ker dobro vedo, da jim nič ne moreš, denarja za odvetnike nimaš niti se ne znajdeš v življenju in se nimaš kam pritožit.
Če ne veš, ti povem, da čisto vsi prodajalci avtov (starih in novih) lažejo, ker če bi govorili po resnici, ne bi nič prodali.
Ker pa so plačani od prodaje, si lahko misliš, da bodo toliko časa hvalili podrtijo, da jo bodo naivnežem, kot si ti, prodali.
Če tudi tega ne veš, ti povem, da ljudje stare avte prodajo takrat, ko so popravila, ki so nujno potrebna, dražja, kot pa je še vreden avto in nihče ni neumen, da bo popravljen in servisiran avto prodal za manj kot je dal za servis. Zato se takih avtov, ki so potrebni popravila, znebijo, prodajalci jih samo malo pošminkajo, nabijejo ceno in evo, ponudba za naivne. Vedi, da so lastniku dali samo pol cene, za katero ga prodajajo in toliko je tudi vreden in nič več. Govor je seveda o avtih v rangu pod 1.500 €.
Kot pa najbrž veš, je v zadnjem letu prodaja avtov padla na polovico, starih in novih in zato se ti bodo še toliko bolj smehljali in te trepljali, samo da bodo prodali en avto, ki ga nihče ne mara, ker od toče stolčenih pa res nihče ne kupuje. Ampak ti kar kupi, pač po svoji ekskluzivni pameti.
Pa še novo tipkovnico si kupi, stane samo par evrov.
TI ME STRASIS, HA.Iksreno tako vrjames ali me malo hecas.
Dodatno me strasi dejstvo, da sem izpolnila tukaj za zascito poti slami 12 – 12 = 0. Nule pa ne maram.
Jaz ne morem bit brez avta. Kaj naj rečem. Nisem iz mesta in rabim prevoz, ker imamo slabe zveze za od doma. In bi rada, mi pije max 6 l / 10 km in da me ne ubije. Samo to. Potolcenost od toce me ne moti prevec. Samo da motor dela, da ne tece olje, da me ne ubije na cesti, ker bi zavore popustile, samo to. Naivna sem pa res, to pa priznam, tudi nezaupljiva, ampak na avte se res ne spoznam, samo rada bi se peljala, to je vse .
Upam da nimaš prav!
Kam pa naj gremo vsi revezi brz sluzbe, zaradi razlicnih zdravstvenih tezav tezko zaposljivi, ali najse odpovemo zivljenju’ ne. Samo KRITERIJE ZMANJSAT.
Sicer pa vprasaj Avstralce! Vozijo se s starimi avti, prav tako Skandinaviji! Ne razumejo slovenske navdusenosti nad starimi avtobomili! Pri nas morda gre za nekaksno napihovanje in nic drugo! IMAS AVTO, DA SE PELJES IN NE ZATO, DA SE AFNAS Z USNJEM IN NOVOSTMI.. VARNOST odtehta vse finese.
Hmm, nule ne maraš, jutri je še prazna luna – katastrofa!
Drugače pa, 6 litrov bencina/100 km pa kurijo samo novi avti z novejšimi motorji. Tisto, kar ti iščeš, je starejše od 13 let in so še stare vrste motorji, ki žrejo od 9 litrov naprej odvisno od avta. Pa varni tudi niso najbolj oz. tako stari prav nič.
Jaz te nič ne hecam, niti iskreno ne verjamem, ampak ti govorim samo dejstva, take stvari pač so. Če ti o tem nič ne veš, ni rečeno, da je hec. O takih rečeh se pa jaz ne hecam, so preveč resne.
Če rabiš avto zato, da se boš vozila v službo, potem OK. Če pa službe nimaš, pa ne vem, kako bo z registracijo, bencinom, servisi in drugimi stroški, pa kam in zakaj se boš vozila. Zakaj ti pa doma ne posodijo avta, saj so verjetno že v pokoju in ne rabijo avta ves dan, niti vsak dan?
Saj mi avto posodijo, ampak jaz nocem stalno sprasevat, ali si ga lahko sposodim!
Glede porabe pa imajo pri avto hisah drugacno trditev. Nekateri renaulti, fiati in VW, dejansko porabijo do 6 l / 100 km. Pod 1997 pa ze lahko pristejes kaksen liter. Berem tudi teme o avtih na forumu avtomobilizem. Kako prides ti do st. 9 l? To ni mogoce.
tinca36, glede na to da nimaš pojma o nabavi avta, brezveze da tukaj gor sprašuješ…idi in nabavi če ti je všeč ampak hkrati se pa v vsakem primeru pripravi na dodatne stroške v vsaj polovici vrednosti avta..
Forum je zaprt za komentiranje.