avtodom-stotič
Poglej, če je kle kaj uporabnega…Nekje na eni podstrani morajo biti celo potopisi…
mi smo šli na Elbo skozi Toskano na poročno potovanje, sabo sva imela 15 mesecnico. Meni je bilo fantastično oz nam vsem.
Malo pelje eden malo drugi, ko postanete lačni ustavič na kakem lepem parkingu, in med tem ko se drugi podijo po naravi, ti skuhas. potem zunaj poojeste, potem hop naprej. Ali pa počivat.
joj, meni je prečudovito, če ne bi bilo drago bi še šli.. Res vsakič, ko se spomnim na ta izlet zdi krasno.
Morda se res ne splača v kampu parkirat in tam stat, je pa vseeno zelo udobno če se za to odločiš. Če finance niso problem, toplo priporočam.
Meni se zdi avtodom smiselen če z njim potuješ non stop.
Ja kako pa naj človek potuje ne, da bi se kaj vstavil in pogledal. Če si ga najameš moraš ravno tako kje parkirati in se sprehoditi.
Skratka dopust z cemperjem je fenomenalen. Je pa to način življenjA. Enim pašejo hoteli, drugim stacionoirane prikolice,tretjim šotor…. Hvala bogu, da je toliko različnih interesov.
Ne bi se strinjala, da je avtodom samo za premagovanje poti. Imela sva ga tako v Avstraliji kot v ZDA (in letos bova vajo ponovila) in je bil odlična rešitev. Tudi v mesta lahko greš, za tista, kjer je to prepovedano (kot npr. tudi z osebnim avtom v Piso) pa vedno obstajajo variante parkirišča z javnim prevozom do centra (preverjeno lani v Angliji).
Točno nina4. Mi imamo tudi AD in se dobesedno res ustaviš kjer češ, za v večja mesta je pa bolje da greš z avtobusom, pa še več vidiš kot z osebnim ali AD in manj brige je.
Sicer je pa zdejšnja mentaliteta ljudi usmerjena k temu, da bi se najraje kar v trgovino vsi zapeljali.
Letos pičimo po komplet celi “naši lepi” do Dubrovnika
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.