Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avtocesta Karlovac-Zadar?

Avtocesta Karlovac-Zadar?

A kdo ve do kje je zgrajena avtocesta proti Zadru?

Hvala

Kolikor jaz vem je zgrajena do Zadra.

najboljše informacije najdeš na http://www.amzs.si

ravno prejšnji vikend sem bila v zadru. AC je zgrajena od Karlovca prek Bosiljeva in še naprej okrog 38 km. potem je ni do nekaj kilometrov iza Gospiča, potem je spet do nekaj km pred Zadrom.

kako je pa na cestninskih postajah, koliko cestinskih vzporednih linic je za plačilo???
me zanima namreč, kako je s čakanjem- če je tako kot lani, ko se je čakalo med vikendom 2h pri Karlovcu samo zaradi plačila? (No, pa saj pri nas je bilo isto, za plačilo si čakal 2 uri, do ABCja sploh nisi mogel….).

se zahvaljujem za odgovor.
LP

In koliko časa se voziš do Zadra (z mejnega prehoda Bregana) ?

Za prvomajske praznike, ni bilo nobenih kolon na cestnini, edino na meji kakšne 10 min.
Malo naprej od plitvic je bil en obvoz, čez ene hribe, tam smo vozili zelo počasi, ker je bil obvoz tudi za tovornjake.
Vozili smo se cca. 4 ure, samo je bila mokra in ful spolzka cesta, tako, da smo imeli od karlovca naprej povprečno hitrost 60 km/h.
Priporočam ti, da preveriš na amzs. Če nimajo objavljeno, jih lahko pokličeš ko si na poti, saj imajo mobitel za potovalne informacije, tako da se lahko izogneš kolonam.
b.

Mi smo bli dol čez ta podaljšan vikend, res smo se vračali v nedeljo okrog 10 zjutraj ampak gužve sploh ni bilo.

Z Bregane ne vem, od mejnega prehoda Vinica pa 3ure45min.

a ni bilo govora o avtocesti Zagreb-Split (Zadar) ? Ne vem zakaj opisuješ transfer po stari cesti (čez plitvice)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close