Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Avtocesta Bratislava – Žilina

Avtocesta Bratislava – Žilina

Pozdravljeni kolegi in kolegice,

iz Moravske (Vsetin – Valasske Mezirici) se nameravam vracati delno po avtocesti (Trencin) do Bratislave in naprej za Dunaj. Zanima me, ce kdo ve ali je vredno tvegati in se peljati brez vinjete po slovaski AC (za avstrijo pa tako ali tako koristim letno).
Hvala.

Za naslednjic me pa zanima, ce je ta AC ze zgrajena vse do Ziline (ko sem se nazadnje tam vozila pred eno par leti, so jo gradili in mislim da se je nehala tam nekje okoli Bytce) oz. ce ne celo do poljske meje. Spomnim se tudi velikih zastojev pri Zilini in glede na hitrost izvajalcev me niti ne bi presenetilo, ce bi se danes ne bil resen problem okoli obvoznice.
Hvala se enkrat in vsem en lep pozdrav,
mjavmjav

raje ne tvegaj im si kupi vinjeto.tu policaji dajo vecjo pozornost na tujce.kazen pa tudi ni ravno majhna.
na AC zilina-bratislava so pa tako vedno zastoji.kolikor vem,se vedno ni dograjena.

Nazadnje sem se tam vozil pred cca 1 mesecem. Priznam, še nikolinisem kupil vinjete. No, cesta samo tik pred Žilino ni zgrajena, je pa tik pred tem, da jo naredijo.

Zato je še večja gneča…

lp

bv

Zdravo,
najlepsa hvala obema za odgovore. Verjetno bom potem res kupila vinjeto, razen ce se ne bomo odlocili in sli po kaki drugi cesti, ce bomo imeli cas, da si se kaj pogledamo…

Hvala se enkrat in lepo pozdravljena,
mm

Odvisno kam greste, nič nisi napisala. Jaz mislim, da bi bilo bolje, da greste po cesti proti Košicam in potem na sever. Cesta je veliko lepša, prevozna in ni obremenjena.

Tudi proti Žilini.

lp

bv

Grem iz Roznova pod Radhostem (CZ) proti Dunaju. Gor gremo Dunaj-Brno-Kromeriz-…-Roznov (ob AC ne vidis tam ni nic zanimivega, zato smo se odlocili za nekaj stranskih poti, ceravno ne bliznjic). Nazaj mogoce cez Vsetin pa Slovasko na Dunaj, da naredimo en manjsi krog, saj mi je tisti del Belih Karpatov izredno vsec. Tako da Kosice so malo predalec, ampak pridejo kdaj drugic na vrsto – ker me tisti del in vse vmes pa gor zelo zanima na splosno. Na Dunaju se moramo ustavit, ker je en sopotnik od tam.

Hvala pa za nasvet o cesti, ga bom upostevala naslednjic, ko ne bo treba cez Dunaj .Tega se ze tudi veselim, ceprav ne vem, kdaj tocno bo to, hehe (mogoce letos ali pa katero drugo leto…)
Lep pozdrav,
mm

Če te zanima, ti lahko osodim zemljevid Češke in Slovaške z vrisanimi gradovi.

Nisem Štritof

lp

bv

tezko se je odlocit a bi bil al ne bi bil , taka razdvojenost je zlo huda bolezen ,

Re: cristobalcolon
Avtor: bojanv Moški Navaden uporabnik
Datum: 08-03-07 11:31

Nefretete, tukaj sem, tukaj sem…

Čakam na lupčka, pa še oči imam zaprte… Ampak sem pod krinko, tako da boš moral a verjet, da nisem žaba.

lp

bv (štritof)

Re: Avtocesta Bratislava – Žilina
Avtor: bojanv Moški Navaden uporabnik
Datum: 12-04-07 21:07

Če te zanima, ti lahko osodim zemljevid Češke in Slovaške z vrisanimi gradovi.

Nisem Štritof

lp

bv

Ta človek se ima pa res čas ukvarjat z menoj…

Verjamem, da se težko odločaš, sposobnosti vsakega so omejene.

Tvoje so pač zelo nizko.

Dovolj s teboj.
lp

bv

150 SKK (4,5€) pa ja ni, ne vem, kakšen denar. Kazen je pa od 1500-3000 SKK.

Hvala…. ravno se odpravljam gor, tako da si zaenkrat ne bom nic sposodila. Mogoce drugic, ko bo podoben plan. Lepo vas vse pozdravljam,
mm

bojanv – midva sva pa res PRILJUBLJENA uporabnika… samo me je že malo strah spolnega nadlegovanja…

PRIMOŽ ukrepaj!

nefretete se enkrat preberi , samo citiram bojanvova teksta , enkrat se predstavla kot samos drugic trdi da ni

ne bom še enkrat brala!!!!! zame si navaden psihopat, shizofrenična osebnost, ki se je oblikovala zaradi pomanjkanja pozornosti v otroštvu… zato toliko “klonov”. pač si si jih moral izmisliti, ker drugega nisi imel!!!! sploh me ne omenjaj več v TVOJIH postih!

… da ne bo pomote! točno se ve, na koga leti tale post! in niti pravi RUGL mu ne more pomagati…

Očitno, Nefre…

Bo treba zalit očiten porast priljubljenosti. Greš na pir?

lp

bv

rugl je hotu le povedat da sta bojan in samo vsaj enak ce ze ne ista :-))

Oj, mi smo sli na Poljsko preko celotne Slovaske in sploh pojma nismo imeli, da moram kaksno slovasko vinjeto kupiti. Sele sedaj na tem forumu vidim. Sam cudili smo se, da nikjer ni potrebno cestnine placati. No ali bedaki ali pametni, skoz smo prisli fajn, ce pa bi nas kdo ustavil bi se pa naredili norega. Jaz je na tvojem mestu tako ne bi kupil. Odlicit se moras pa sam. lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close