Avto
Večinoma vas samo berem, danes me pa kar prijemlje odpisar teme;)
Me zanima, če imate avto, kakšnega, kako ste zadovoljne z njim, če uživate v vožnji ali pa vam je to bolj nuja, kako ste se počutile, ko ste prvič same vozile svoj avto (ko ste naredile izpit), kakšna smešna štorija ali pa nezgoda s srečnim koncem, ko ste se šele privajale nanj?
Lep pozdravček!
Jaz imam vozniško dve leti, svoj avto pa eno leto. Dokler nisem dobila svojega avtomobila nisem nikoli bila sama v avtu ko sem vozila. Ko pa sem prvič sama vozila svoj avto (od prodajalca do doma) je bil pa super občutek, še boljši kot če bi bil kdo zraven.
Enkrat sem vozila očetov avto po Celovški proti centru. Na križišču se je prižgala rumena luč in oče je rekel da nej kr po gasu pa naprej, meni je pa zdrava pamet govorila naj se ustavim in sem začela malo bremzati, fotr pa, da nej dam gas in nisem vedla kaj nej naredim. No pol sem vseeno njega poslušala, ampak ker sem se že prej tolko obotavljala sem šla direktno v rdečo. Od takrat vedno vozim po svoji pameti in ne poslušam, če mi kdo govori kako naj vozim, ker to te samo zmede.
Honda civic, v vožnji UŽIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAM :))) Aja, za narejen izpit sem se častila z najemom enega športnega avta in sem prekrižarila SLO ;)))))
Smešnih štorij je ogromno ;), nesreče sama (še, trkam…) nisem zakrivila, sta mi pa že dvakrat dva kretena sesula avto na parkingu, poleg tega so mi z avta že tudi kradli dele, grrrrrrrrrrrrrrr!!!
Ah, smešna štorija: svojega moža sem spoznala ravno na temo avtov ;))))))))))))))))))
čao
Forum je zaprt za komentiranje.