Najdi forum

Avto

Večinoma vas samo berem, danes me pa kar prijemlje odpisar teme;)

Me zanima, če imate avto, kakšnega, kako ste zadovoljne z njim, če uživate v vožnji ali pa vam je to bolj nuja, kako ste se počutile, ko ste prvič same vozile svoj avto (ko ste naredile izpit), kakšna smešna štorija ali pa nezgoda s srečnim koncem, ko ste se šele privajale nanj?

Lep pozdravček!

Jaz nimam avta.Imam pa en velik težek motor in ga redno vsak dan vozim.

no dragi kurec pa da vidmo kaj “tezkega vozis”ce se greva mal dirkat:)

Jaz imam vozniško dve leti, svoj avto pa eno leto. Dokler nisem dobila svojega avtomobila nisem nikoli bila sama v avtu ko sem vozila. Ko pa sem prvič sama vozila svoj avto (od prodajalca do doma) je bil pa super občutek, še boljši kot če bi bil kdo zraven.
Enkrat sem vozila očetov avto po Celovški proti centru. Na križišču se je prižgala rumena luč in oče je rekel da nej kr po gasu pa naprej, meni je pa zdrava pamet govorila naj se ustavim in sem začela malo bremzati, fotr pa, da nej dam gas in nisem vedla kaj nej naredim. No pol sem vseeno njega poslušala, ampak ker sem se že prej tolko obotavljala sem šla direktno v rdečo. Od takrat vedno vozim po svoji pameti in ne poslušam, če mi kdo govori kako naj vozim, ker to te samo zmede.

Imam svoj avto in sem zelo zadovoljna z njim. Meni mora bit v avtu vedno dobra muzika, ker potem lažje vozim. Oziroma je muzika prilagojena mojemu počutju.
Glede na to, da sem izpit opravljala na Audiju A4 pa šla pol na Golfa 2, je bla razliak kar očitna… Lahko si predstavljate:)

andrej jaz z svojim motorjem ne dirkam ker ga čuvam kot oči.Vozim pa Harley Davidson Fat Boy.

aha ta scena sm mislu da si kj bolj na sport masine mahnen..sj cool sem se samo hecal sj kakor komur pase:)lep dan se naprej

dirkanje sem že preživel 70tih let.drugače sem pa vozil vse vrste motorjev.Zadnjih 10 let pa samo chooperje.

Jaz pa že leto dni vozim Megana Coupe- super avto, le da sediš precej nizko, glede na to da sem prej vozila mamino A-klaso.

Naredim pa ogromno kilometrov in potrošim veliko bencina – razmišljam o tem, da bi petrol prosila za sponzorstvo????!!!!!a mi lahko kdo to zrihta??

Honda civic, v vožnji UŽIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAM :))) Aja, za narejen izpit sem se častila z najemom enega športnega avta in sem prekrižarila SLO ;)))))

Smešnih štorij je ogromno ;), nesreče sama (še, trkam…) nisem zakrivila, sta mi pa že dvakrat dva kretena sesula avto na parkingu, poleg tega so mi z avta že tudi kradli dele, grrrrrrrrrrrrrrr!!!

Ah, smešna štorija: svojega moža sem spoznala ravno na temo avtov ;))))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Mašinka ribovana, šofer frajerski…

Uživam v vsem, kar se avtov tiče, hvala bogu zena tudi,otroci prav tako. Nedavno smo si sposodli Speedsterja in hcera in sine non stop – oci, kdaj bos prpelu Speedster-zverino. Sicer pa Opli pr nas opravljajo to nalogo. En familiarni, pocasen, drug majhen,hiter

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close