avto za starše – kateri
Pozdravljeni,
Kupojemo nov avto za starša, v cenovnem razredu okoli 10.000€, kot npr. corsa, fiesta, polo, clio, punto, yaris.
Želela bi, da napišete vaše izkušnje pri vožnji, porabi in servisih teh znamk, pa tudi drugih, saj bi nam bile v veliko pomoč pri izbiri.
Če pa kdo najde kakšne teste teh avtomobilov, ki so objavljeni na netu bi bilo pa še boljše.
Hvala in LP
A starša pa nimata nobene želje oziroma besede pri izbiri avtomobila?
Sama se požvižgam na mnenje na forumu, če sem se zaljubila v en avto. Saj ga bosta vendar onadva vozila in rihtala.
Pri nas se pri mojih starših mami zaljubi v en model, prepriča očeta, da je to pameten nakup in že brm brm :)))) Oče je bolj klasika in se odloča za družinski avto (limuzino), čeprav sta že nekaj časa sama, brez otrok. Ampak pravita, da imata pa vnuke (če bi vse vozila, bi rabila kombi:)))).
Od moža starši pa podobno…tašča se zaljubila v en model, zdelo se ji je fajn in prišla domov z novico. Naslednji teden se je avto naročilo, čez 3 mesce pa dobilo.:)))))
A ni fajn, če so starši samostojni? 🙂
No, pri nas doma je tut tko…mož ima “družinski” avto, jaz pa tistega, ki mi je bil takoj všeč. 🙂 Imava pa oba enoprostorce zaradi družinskih potreb.:))
Aja, jaz bi priporočala Polota. Men je to super avto za mestne vožnje in sem in tja za kakšno relacijo. Pa še prostora za vnuke je čisto dovolj.
Prou face so mi babice in dedki v Polotu. Ne pašejo mi pa npr. v Yarisa. No, babica še, dedek pa definitivno ne. 🙂
Cliota ma vsak. Tega ne bi. Corsa je bolj za mlade ženske. Punto enako. Fiesta je zdaj ratala taka mladostna, da mi je tut bolj za mlade. 🙂
To je čist moje videnje… Imam pa okoli sebe vse mogoče avte (sosede)…en starejši par ima džipa, en smarta, en twingota, en passata, en yarisa, en 206…
Fiesta je zelo nizka, moja babica(75) se že težko vanjo usede oz. še težje vstaja. Onadva imata FUSION-a in je zelo ok, pregleden in dovolj visok.
Meni je ta mali picasso zelo všeč. Majhen, zelo okreten za po mestu, sediš visoko in prtljažnik je zelo prilagodljiv in praktičen.