Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avto v avtohiši ni vžgal

Avto v avtohiši ni vžgal

Grem v soboto v avtohišo pogledat avto star 4 leta , res lep avto , prodajalcu rečem da se hočem malo peljat pa avto ne vžge malo obrne pa utihne , bila sem šokirana dobesedno , prodajalec pravi da je prazen akumulator že dlje časa stoji.

Sedaj ne vem naj še sploh grem tja ali ne , bo to sploh šlo če samo napolnijo akumulator , Avto za službo rabim more vžgat vsako jutro .

.https://youtu.be/AADGfPiDX9M?si=FwfIM4sMKXSRA0q6

Lahko je res samo akomulator.

Z možem sva šla enkrat pogledat en razstavni model avta v salon, sva rano tako hotela na poskusno vožnjo. Ni šlo, ker je bil celo brez akomulatorja.

In kako ti lahko mi pomagamo?

to si sla v avto hišo Korenita?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4010, 18.03.2024 ob 11:37

to si sla v avto hišo Korenita?

Ne ni bila ta avto hiša.

A to električni avto?

Pelji ga avtomehaniku, ki mu verjameš. Ne kupuj dokler detaljno ne pregledaš avta, posebej na območju Celja ne.

Izogibaj se na dolgo in široko Celja. Jaz se samo peljem skozi to mesto. Nikoli se ne ustavim v knežjem mestu.

Moj nasvet je, da pozabi na ta avto in išči dalje. Akumulator na avtu se ne izprazne kar tako.

Ena kar tko, 23.03.2024 ob 23:23

Moj nasvet je, da pozabi na ta avto in išči dalje. Akumulator na avtu se ne izprazne kar tako.

a seveda da ne. Psiho.

Akumulator v mesec dni stoječem avtu je mrtev in za odpad. Že po dveh dneh neuporabe avta začnejo razpadati celice znitraj aku.

Ali ga priklopiš na polnilec ali pa ga redno voziš.

In jebo vas akOmulator vse nepismene.

akOmulator, 24.03.2024 ob 00:33

Akumulator v mesec dni stoječem avtu je mrtev in za odpad. Že po dveh dneh neuporabe avta začnejo razpadati celice znitraj aku.

Ni to tvoj možgan. Tist se je po dveh dneh začel razpadat. Akumulator se ziher ne.☝️?

Imel isti primer prišel kupit rabljnega mercedesa pa ni vžgal po več poskusih rekel prodajalec avtohiše pridi jutri bomo uredili… sem rekel ne hvala grem drugam..

Tole pa ne drži, nikakor!

Imava dva avtomobila. Na dopust gremo za tri tedne, seveda z enim avtom, drug je doma.parkiran pod nadstreškom.

Po vrnitvi tudi ta čisto normalno, v prvo vžge.

Stara forumašica, 24.03.2024 ob 10:51

Tole pa ne drži, nikakor!

Imava dva avtomobila. Na dopust gremo za tri tedne, seveda z enim avtom, drug je doma.parkiran pod nadstreškom.

Po vrnitvi tudi ta čisto normalno, v prvo vžge.

Namenjeno

akOmulator

24.03.2024 ob 00:33

????

Nisem si mislila da me bo en zapis o akumulatorju tako nasmejal.

Drugače pa avtorica a ti to resno sprašuješ kaj naredit? Bejž stran od takih trgovcov, ki niti toliko ne porihtajo avto da bi sploh vžgal. Lahko pa vprašaš ali ti ga prodajo po ceni za nevoznega.

Zimske in poletne razmere se razlikujejo. In ja ti avtomobili dolgo časa stojijo zato tudi prazni akumulator…Samo resna avtohiša ima vedno booster in ti ga prižge. Jim pa ne verjeti na besedo, da je potrebno akumulator samo napolniti, ker EFB sploh pa AGM so občutljivi na izpraznitev. Vsaj 200-300€ popusta za nov akumulator + dodatek za dobro voljo.

Sem drug avto kupila v drugi avtohiši .

Tudi mene je zmotilo da prideš v avtohišo ki prodaja neke bolj kvalitetne znamke vw in škodo in potem avto ne vžge, ti avti niso ravno poceni , sicer je bil star 4 leta pa vseeno .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close