AVTO V AVSTRALIJI
Najprej en lep pozdrav
Nakup vozila ??? Odvisno za koliko časa imaš namen ostati (vem za vedno kot vsi ki smo kdaj koli bili tam- sanje ) je drugače sila enostavno vendar se prej raje pozanimaj kako je z dokumenti ki jim moras zraven dobiti da ne bo potem tezav, informacije dobis na ala amzs pri nas imena se ne spomnim več.
Glede mednarodne vozniške jest je nisem imel s sabo pa nisem imel nikoli problemov s tem niti z policaji niti pri najemu rentacar ja! je pa verjetno odvisno od kraja do kraja.
Če pa imaš čas in denar pa ga le kupi kajti velja 5 let pa verjetno ni zadnje potovanje ki ga planiras pa lep pozdrav in srečno potovanje tja doli.
Srečno
Matt Plesko
Zivjo!
Sicer ni o Avstraliji, pa vseeno- morda ti bo kaksna informacija prisla prav.
Nekaj casa nazaj sem bila na Novi Zelandiji, kjer sem kupila avto in se z njim vozila dva meseca. Nakup avta in vsa papirna vojna sta bili izjemno enostavni (ne tako kot pri nas). Ce imas moznost avto kupi od domacina ali v kaksnem manj turisticnem mestu (ne ravno v Sydneyu!) ker je tako vecja verjetnost, da ga bos dobila ceneje (jaz sem avto kupila v Christchurcu za 850NZ$, prodala pa v Aucklandu za 1450NZ$). Imela sem mednarodno voznisko ampak je nisem rabila niti enkrat samkrat tako da se odloči po lastni presoji.
Uzivaj!
Forum je zaprt za komentiranje.