Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice AVTO V AVSTRALIJI

AVTO V AVSTRALIJI

Zanima me, ce ima kdo izkusnje z nakupom avta v australiji in ce je potrebna mednarodna vozniska za voznjo tam dol.

Kako je z nakupm avta ne vem ker se v to nisem podajal.

Imeti pa moraš mednarodno vozniško , najbolje da greš na AMZS kjer jo dobiš takoj rabiš samo sliko in veljavno našo vozniško stane pa okoli 5000 SIT.

Najprej en lep pozdrav

Nakup vozila ??? Odvisno za koliko časa imaš namen ostati (vem za vedno kot vsi ki smo kdaj koli bili tam- sanje ) je drugače sila enostavno vendar se prej raje pozanimaj kako je z dokumenti ki jim moras zraven dobiti da ne bo potem tezav, informacije dobis na ala amzs pri nas imena se ne spomnim več.

Glede mednarodne vozniške jest je nisem imel s sabo pa nisem imel nikoli problemov s tem niti z policaji niti pri najemu rentacar ja! je pa verjetno odvisno od kraja do kraja.
Če pa imaš čas in denar pa ga le kupi kajti velja 5 let pa verjetno ni zadnje potovanje ki ga planiras pa lep pozdrav in srečno potovanje tja doli.

Srečno

Matt Plesko

Zivjo!

Sicer ni o Avstraliji, pa vseeno- morda ti bo kaksna informacija prisla prav.
Nekaj casa nazaj sem bila na Novi Zelandiji, kjer sem kupila avto in se z njim vozila dva meseca. Nakup avta in vsa papirna vojna sta bili izjemno enostavni (ne tako kot pri nas). Ce imas moznost avto kupi od domacina ali v kaksnem manj turisticnem mestu (ne ravno v Sydneyu!) ker je tako vecja verjetnost, da ga bos dobila ceneje (jaz sem avto kupila v Christchurcu za 850NZ$, prodala pa v Aucklandu za 1450NZ$). Imela sem mednarodno voznisko ampak je nisem rabila niti enkrat samkrat tako da se odloči po lastni presoji.

Uzivaj!

Oj!
Lep pozdrav trenutno se nahajam v Avstraliji tako da ti povem kako je s tem!!

Ce imas moznost kupi avto saj je vsa stvar najcenejsa tako cene bencina se gibljejo nekje okrog 1AUD$
Cene avtov maprimer izven vecijh mest pa so obcutno manjse!!!!

Lp miha

ola!

Tudi mene zanima kako je z nakupom avtomobila v AUS. Kakšen avto bi lahko dobil za cca 3000 AUD? ali so cene tam doli nižje ali višje kot pri nas???

lp miha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close