AVTO TRIGLAV – DA SE ŠE KDO NE OPEČE
Opozorilo velja vsem kupcem, ki bi se odločili za Fiat Panda 4×4 climbing.
Več nas je, ki smo ta model naročili takoj, ko so objavili reklamno akcijo v medijih, nato smo celo vplačali rezervacijo vsak po 100,000 SIT pri pooblaščenih trgovcih (ti niso nič krivi), in dobili rok dobave februar 2005. Danes, 12. 4. 2005 nihče od pooblaščenih v pri uvozniku Avto-Triglav ne ve, kdaj avtomobili pridejo, se sanja se jim ne, da bi kupce pismeno obvestili, vse samo izgovori, da jim Fiat ne da rokov dobave zaradi velikih naročil v decembru, zakar si Avto Triglav zasluži eno veliko črno piko.
TAKO SE 2005 AVTOMOBILOV V SLOVENIJI NE PRODAJA VEČ. Seveda smo sklenili naročila sturnirati in zahtevati vračilo denarja z obrestmi.
Tudi jaz mislim, da ste naredili prav. Vendar, kolikor jaz poznam zadeve na Avto Triglavu, je tezava pri Italijanih. Ze velikokrat se je zgodilo, da so Slovenijo zaradi vecjih narocil od drugod po Evropi lepo postavili na stranski tir. Eni mali Slovencki
naj kar cakajo, kaj pa smo mi v primerjavi z Nemci ipd. Sicer pa tudi pri Porsche Slovenija prijatelj caka na Touarega ze od oktobra (ga iz meseca v mesec “nategujejo”).
Tako je, takoj naslednji dan ko rok dobave poteče, je potrebno zahtevati aro nazaj! Ne se pustit nategovat in poslušat izgovore, češ drugi (italijani, nemci so krivi…). To je pač stvar prodajalca in ne kupca, če ima težave z dobavo. Kaj pa obljublja, če pričakuje zaplete pri dobavi!
Mene kot kupca popolnoma nič ne zanima, kaj imajo oni s svojimi dobavitelji!
Se popolnoma strinjam, vendar je v našem primeru Avto Triglav tisti, ki je kriv za vse to,da ese ne zna z italjani zmenit, prodajalec posrednik ni nič kriv, dobra duša, ki nam pomaga kot pač more. Zato menimo da je Avto Triglav tisti, na katerega naj leti vsa kritika in v opozorilo novim kupcem da se ne opečejo.
Po omenjeni avtomobil sem se odpravil v njegovo “rodno ” Italijo. Če bi avtomobil naročil je tam rok dobave od 6-8 mesecev. Povpraševanje je pač zelo veliko. Nekaj vozil sem sicer našel tudi na zalogi dealerjev, vendar niso ustrezali mojim željam.
Napaka na strani Avto Triglava je po mojem samo v tem, da vas niso pravočasno obvestili o podaljšanem roku.