Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avto ne vžge

Avto ne vžge

V soboto sem se še normalno vozil z avtom. Ko sem ga danes želel štartati avto ni vžgal. Totalna tema, niti na centralno ga nisem moral odkleniti, ko sem prišel v avto je lučka, ki gori, ko se odprejo vrata gorela zelo slabo in po kakih 10 sekundah ugasnila. Ko sem obrnil ključ… tema, nobena lučka nič se ni prižgalo. Akumulator sem kupil novi pred 4 meseci. Ve kdo kaj bi lahko bilo? Hvala za odgovor.

si pogledal akumulator da ti ni bruhnu tistega belega prahu ven in se razlil?

Ja sem pogledal in ni se. Zdaj sem šel še enkrat probat, zdaj sem ga saj na centralno lahko odprl, ko sem dal kontakt so ble cist blede lučke (prej se sploh niso prizgale) pol pa so pojenjale in tema.

si ga probal vžagi s pomočjo klem?

Iz avta sem vzel akumulator in ga nesel na test. Akumulator je bil prazen.
Nato so mi ga napolnili in stestirali in je pokazalo, da je z akumulatorjem vse ok.
Ni mi jasno kaj ga je spraznilo. Niti nisem pustil nobene luči prižgane.
Zdaj si lahko vzamem dopust, da pridem na servis, da mi ugotovijo, če kaj drugega
prazni akumulator. Je imel kdo sličen problem?

Preveri porabo toka pri ugašenem avtomobilu. Lahko se katera naprava pokvari in pri tem porablja veliko toka kar ti hitro sprazni akumulator

Avto sem odpeljal k mehaniku. Priklopil ga je na računalnik, kateri je pokazal, da vse deluje brezhibno. Nevem kaj bi ga spraznilo.

New Report

Close