Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem AVTO NA PLIN

AVTO NA PLIN

Zanima me ali ima kdo predelan avto na plin, kje ga je dal predelat, izkušnje, nasveti….

Z partnerjem razmišljava o predelavi avta, ker bomo zaradi menjave službe prevozli mnogo več kilometrov.

Hvala za vsak nasvet in namig. Hvala

oj!
predelovalcev na plin je je v sloveniji že kar nekaj. sam sem predelal pri enemu iz Kranja, ker je to v moji bližini. avto imam predelan že več kot 2 leti, prevozil sem že 50000 km in naložba se mi je že izplačala, sedaj pa se poceni vozim. upam, da boste našli pravega izvajalca in veliko užitkov v klubu plinašev.lp

Ja, res jih je veliko, poskušaj se malo pozanimati pri vsakem servisu posebej. G-1 imajo čisto svoj sistem, drugi uporabljajo uvožene sisteme (po večini). Poglej si malo
zadetke
Veliko podatkov zbranem na enem mestu pa je tukaj: http://www.vozilanaplin.si

Bolj zmogljivim avtom škodi, ker suši mašino….in 10 % manjše zmogljivosti ….in še vedno zelo majhna pokritost črpalk…
Splača se pa edino montirat takrat ko se kupi avto…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Slaba pokritost??? Se spoznaš a ne? 🙂 Imam plinski sistem Landi Renzo v avtu s kr težkim motorjem pa ni nobenih problemov. Imam prevoženih 204.000 km in motor je 205KM. 🙂
Ne kupim več avta brez plina…

Mehankarji se spoznajo ki šraufajo avte na plin…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa saj se dokupi posodica v katero se nalije olje za podmazovanje. Tako, da , tisti mehanik, ki se na to spozna, bo znal problem rešit.
Jaz pa raznišljam, da bi dal predelat še dizla 170 KM – tu me pa malo bega podmazovanje in odziv plina na motor. 🙂

To ti je 40-50 % dražje kot pri bencinarju…problem je še v tem da dizel nima svečk in se plin ne more drugače vžgat kakor da se meša z nafto..se pravi da avto porablja tudi nafto…

New Report

Close