avto na akumulator
Pozdravljene,
Našemu malčku bi kupili avto na akumulator, pa me zanima tiste ki imate izkušnje s tem kakšnega naj kupim, da gre tudi malo v klanec in da pelje brez problemov po ravnem ? Lansko pomlad smo mu kupili v Baby centru Beatla, vendar pa se sploh ne more peljati ker ne potegne, tudi po ravnem se komaj premikajo kolesi. Smo ga peljali na servis že prvi teden pa so rekli da je pač takšen.
Hvala za nasvet
Pri vsakem takem avtu, motorju ipd. naj bi pisalo kakšen klanec premaga.Mi imamo sedaj dva motorčka na akumulator.En je tisti za 40 eur in je samo za ravne in gladke površine, drugi je od smobya štirikolesnik za 120 eur (iz Pikapolonice) in komajda premaga kakšen manjši kratek klanček.Piše za 10 stopinj.Gre pa po makadamu in travi brez problema.Po moje boste morali kupiti kaj od Peg Perego.Cene so pa potem zasoljene.
V bistvu sem gledala en 4 kolesnik od Peg peregota, cena 320 evrov, pa sem v dilemi če bo deloval svaj 2 leti, saj je sin star 3 leta in zagotavljajo da je v uporabi do 7 leta starosti.
Tega beatla je imel dobro leto in ne dela več, zanj pa smo dali 170 evrov, pa se sploh ni veliko vozil. Ne bi se rada zopet nahecala.
Hvala
Mi imamo sedaj Peg Perego Gaucho in je bistveno boljši kot prejšnji, ki je imel en akumulator, pogon pa mislim da je bil samo na eno kolo (predvideno je da se vozi en samo en otrok). Res da je dražji samo je razlika očitna ta služi svojemu namenu. Otroci se vozijo po bližnjem travniku, po makadamu tudi v klanec skratka smo zadovoljni.
Si pogledala kaj na tej strani.Tisti za 420 eur premaga klanec 17{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.To pa je že kar nekaj.Samo cena…
http://www.soncek.si/si/igrace/baterijska-vozila/stirikolesniki-g1947.shtml
Imamo PegPerego Jeep na dve prestavi in eno vzvratno.
Že 7 let deluje bp. v glavnem po travi in makadamu, rahlo tudi v klanec. Dokupili smo še en akumulator, ker enega štirje vozniki hitro spraznijo. Pa zamenjali smo pogonska kolesa, ker so bila obranljena po nekaj več kot štirih letih.
Prenese pa vse. Gor se peljejo tudi trije ( 80 kg ), sicer malo počasneje, ko pa gor sedi le najmlajši, cca 23 kg, pa šiba tako, da ga ne uloviš.
Od Peg Perega so razred zase. Jim ni primerjave, zato kupi njihovega. Poglej na uvoznikovo spletno stran, kjer lahko tudi naročiš po ugodni ceni. Mi smo ga ravno pred kratkim naročili in dobili takoj naslednji dan. So res ekspresni. LP
Peg perego gaucho – sicer star 6 let – na 12 voltov (ne na 6 – ta je švoh), ima dve brzini in rikverc. V 6 letih nič crknilo, pelje se pa z drugo toliko hitro, da ga skoraj ne loviš. Ko sva ga kupovala, sva šla k uvozniku – firma mami d.o.o v Trzinu je bilo to takrat. Je bil malo cenejši kot v bc. Ni pa poceni, to drži, samo se splača.
Je pa tako – v tega džipka se naša 8 letnica že malo težko “zbaše”, ker je pač pri ta velikih – teža ni problem. Takrat sva se odločala med 4 kolesnikom in džipom, pa sva raje kupila džipa, ker je otrok malo obložen iz vseh strani – se nama je zdel bolj varen. Zdaj pa vidim, da bi bilo bolje, če bi bil 4 kolesnik – samo v razmislek..
Forum je zaprt za komentiranje.