Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Avto do 7000 EUR ali novi avto?

Avto do 7000 EUR ali novi avto?

Kateri avto svetujete za nekje do 7000 EUR; da me bo malo stal?

Vem na avto netu jih je ogromno, zanima me, ali se spalča še malo privarčevat in kupit novega za npr. 8500 (Getza, Cliota) a jih večina govori, da se novi avto ne izplača kupovat. Pa vendar garancija, pa brez skrbi, ne vem no..

Vaša mnenja?

Hvala, lep pozdrav,
M.

imam kliota in sicer sem 2 leti nazaj je bil nov, pa je blo do danes pri njem več okvar kot pri 18 let starem justiju. jaz mislim da se najbols splača vzet ene 2-3 let star avto kjer so verjetno že odpravljene napake

jih poznam nekaj, ki imajo H getza- basoltuno brez večjih težav – če kupujete za dalj časa -t.j, tako 4-5 let, je to kar dobra izbira

Novega plehovja se resnično ne splača kupovat, razen če imaš dovolj denarja in ne veš, kam bi z njim. Meni je enostavno brez veze dajati celo plačo za zavarovanja, pa se obremenjevat z vsako praskico…
Kupiti dober, rabljen avto je najboljše, ampak tudi malo tvegano.. Sicer pa kaj ni. RAbljen avto ima mogoče odpravljene napake, lahko pa ga kdo prodaja ravno zaradi tega – ker napake niso odpravljene… Plusi in minusi, ampak tu je vsaj iz finančnega vidika veliko več plusov.

New Report

Close