AVTANAZIJA
Tudi jaz sem morala pred dvema letoma dati uspavat mojega kužka. O številkah ne mislim razpravljat.
IN PRAV ZATO: ne razumem, kako lahko razmišljaš o denarju, ki si ga dala za to, da ubogo žival rešiš muk?????? Pa kaj sploh imate živali, materialisti!!!!
Mater, tudi mene razkurijo nekateri “osebki”!
KSIHT IMA POPOLNOMA PRAV!!!!!!
SAMA IMAM ZLATEGA PRINAŠALCA, PA KO BO PRIŠLO TAKO DALEČ, DA GA BOM MOGLA DATI USPAVAT,BOM PLAČALA. PA TUDI ČE 100.000,00. SAMO DA NE BOM GLEDALA KAKO TRPI. PRED TREMI LETI SMO MORALI USPAVATI MOJEGA LJUBLJENČKA, PA ŠE POMISLILA NISEM OZ. SPLOH NE VEM KOLIKO JE STALO, SAMO DA NI TRPEL. ZAKAJ PA SI GA DALA USPAVAT?
TAKO, PO DOMAČE POVEDANO.
Sanjaa pozdravljena! Pred letom dni je moja stara mama imela doma približno 18 let staro psičko. Zadnji mesec je bila ful boga. Lulala in kakala je podse, težko je dihala, nikamor ni mogla iti, še mame sploh ni več poznala. Živela je, ne vem, samo živela. Očitno se ni hotela vdati. Ker se mi je boga živalca smilila, sem se pogovorila z mamo, da bi bilo prav, da rešimo živalco s tem, da jo odpeljem k veterinarju pod inekcijo. Peljala sem jo, šla z njo v ordinacijo, se poslovila od nje in tudi sama sem jo odnesla domov…Na željo mame. Še bolj grozno od tega, da sem jo sama peljala v smrt, mi jo je bilo težko gledati kako psička postaja vse bolj hladna. Toda vedela sem v srcu, da sem storila prav. Prikrajšala sem ji muke. Ko sem se takrat pogovarjala z veterinarjem, sem mu omenila, da imamo v žlahti tudi veterinarja mi je rekel, da mi časti inekcijo! Takrat sem plačala 5.000. Obrazložil mi je, da je odmerek odvisen od živali koliko ga potrebuje, odvisno od tega koliko je žival velika in koliko je žival močna, koliko volje še ima. Naša psička je bila pasme srnin pinč in je potrebovala dva odmerka. Če veš, da tvoji psički ni bilo druge pomoči in da je bilo to pač neizogibno, mislim, da je bilo prav, da ste ji olajšali muke. Lepo je, da žaluješ in se je spominjaš, nič ni narobe s tem, pa čeprav je stalo okroglih 14.000.
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.