Avstrija?
Živijo!
Pri nas v Velenju so že skoraj vse tekstilne trgovine zaprli, da nimaš nobene izbire, kje kupiti kaj garderobe – ne dobim ne zase ne za svojo najstnico. Mogoče bomo v kratkem skočili v Avstrijo, ker slišim, da veliko kupujejo tam, pa še baje je bolj poceni. Mi bi šli kar do Celovca, ker je malo bližje, pa me zanima, če veste, katere trgovine se splača obiskati in približno kje ležijo.
Mi gremo največkrat v C&A v Celovcu, kjer imajo oblačila za vse generacije, tako da se noben ne dolgočasi. Cene so zmerne, če imajo znižanja (julija in januarja), je pa splohhhh ugodno. Oblačila za dojenčke se dosti bolj splača kupovati v tej štacunci kot pa pri nas. Kakšne stvari to tudi po PARKRAT cenejše. Najbolj fino mi je to, da ti trgovke ne stojijo za vratom in te sprašujejo, ko neseš nekaj kosov v kabino: ‘A bo ureeeeedu?’
C&A je čisto v centru, ne moreš zgrešit, nasproti glavnega trga. Če greš po ulici navzdol, je tam za tvojo najstnico New Yorker (Fishbone), ampak zdaj ga imamo tudi v Cityparku, zato ni tolk zanimiv. Če greš čez park, je na vogalu Orsay za suho o’mladino, potem je pa tu še cel kup butikov, ki jih niti ne poznam, grem pa velikokrat pošnofat v H&M, ampak redko najdem kaj pametnega zase…
Skratka, mi prisegamo na C&A. 🙂
Haj, hvala za informacije karma in ellow.
A mi še lahko povete, kje je pa v Celovcu H&M, ali je blizu te trgovine C&A – to bomo že našli, če je čisto v centru.
Kje bi kaj lažje našla kaj za sebe – nisem prav po jusu – široki boki, ozek pas – 40 let in za otroka 11 in 13 let. Brez zamere, grem prvič in da ne bomo lutali od trgovine do trgovine je fajn, da že malo veš, kam se splača iti.
Lep dan želim!
NENI, mejčkn sem pozna, pa upam, da ne prepozna. Kako najti H&M? Tam, ko greš čez trg in vidiš Orsay na voglu, greš kar naravnost kakih 200 m, na desni strani boš zagledala STEFANEL, potem je pa H&M na dlani.
Naj povem, da tudi moja postava ni po jusu – isto kot ti imam ozek pas in večjo r**. 🙂 V C&A dobim marsikaj primernega, recimo glede hlač sem najbolj vesela, ker so Avstrijci očitno bolj majhne postave in jih pogosto sploh ni treba krajšat.
Forum je zaprt za komentiranje.