Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avstralska vlada poslala vojsko na ulice

Avstralska vlada poslala vojsko na ulice

Odgovor na objavo uporabnika
Peter Pan703, 30.07.2021 ob 09:27

Treba bi bilo uvesti obvezno cepljenje proti covidu za vse, kar bi lahko izvajala tudi vojska. Ker nekateri ljudje so pač bedaki in naseajo teorijam zarot. Le tako bi bilo konec teh korona časov.

za petra pana, najbrž ti je cepivo že orng prijelo

Desperadodajka, 30.07.2021 ob 09:58

In zakaj vas tako skrbi za anticepice omejene, če smo se sami odločili odgovornost in tveganje sprejeti nase, cepilci ste pa itak na varni strani?

Potem se še odločite, da ne boste rinili v bolnice, ko vas bo stisnilo.  Bodite doma in mantrajte o tem, da ste zboleli za navdano gripico.

dolgi jeziki, 30.07.2021 ob 15:11

Potem se še odločite, da ne boste rinili v bolnice, ko vas bo stisnilo.  Bodite doma in mantrajte o tem, da ste zboleli za navdano gripico.

Saj bomo. V bolnici nisem bil že skoraj 40 let.

Od debilov pa pričakujem, da mi vrnejo plačano zavarovanje za ves čas.

Glup ko k

če se nekdo ne želi cepit, ker meni, da njegov imunski sistem deluje povsem vredu in ni pripravljen tvegat svoje zdravje, to ni teorija zarote, to je prosta volja in rpavica odločanja o svojem telesu in svojem zdravju. Če ste vi in vam podobno misleči prepričani, da bo za vas cepivo pomagalo, imate vso pravico, da se cepite tudi 20x, če vam to odgovoarja. Nimate pa pravice, PONAVLJAM, nimate pravice ljudem, ki se ne želijo cepiti zapovedati ali celo nasilno nastopiti proti njihovi volji o odločanju o njihovem lastnem telesu in zdravju.

Iz enega drugega foruma:

Jaz sem bila cepljena med prvimi, ker delam v zdravstvu po avstrijskih zakonih. Do takrat nisem bila nikoli pozitivna na testu, kljub temu da delam z bolniki. Dne 16.7.2021 ko je cov-19 že izvenel v našem delovnem okolju, sem bila na testu pozitivna in tudi zbolela za cov-19. Kako se bo cepivo odrezalo v mojem telesu po več kot letu vakcine, bomo videli. Jaz sem razočarana nad trditvami strokovnjakov, da cepivo ščiti moje zdravje in zdravje drugih v moji bližini. V resnici sem kljub ceplenju prenašalka, kar zame ni združljivo z odloki in vso propagando po EU. Sprašujem se, ali bi zbolela tudi, če bi ne bila cepljena? Zame pojasnilo, da bom manj hudo zbolela, če bom cepljena, pač ne drži vode. Ko sem bila cepljena proti malariji, nisem zbolela, ko sem bila cepljena proti ostalim 28 bolezni, tudi nisem zbolela.Zakaj sem sedaj, po več kot letu po ceplenju za in proti cov-19? Se bo okužba lahko ponavljala ? Naj se javijo ljudje ki so v enakem položaju kot jaz!? Te odgovore pričakujemo ga.Beović in g.Krek ? Smo zaposleni v zdravstvu ki smo prekuženi vsak delovni dan,z vse mogočimi razkužili in naše nosnice so izgubile sleherno funkcijo vonja. Ogorčena sem do kraja. Ko bi to vedela,kar doživljam danes, bi zapustila delovno mesto v bolnišnici, po 32 letih požrtvovanega dežurstva in odklopila TV doma.

jojo4, 30.07.2021 ob 16:16

če se nekdo ne želi cepit, ker meni, da njegov imunski sistem deluje povsem vredu in ni pripravljen tvegat svoje zdravje, to ni teorija zarote, to je prosta volja in rpavica odločanja o svojem telesu in svojem zdravju. Če ste vi in vam podobno misleči prepričani, da bo za vas cepivo pomagalo, imate vso pravico, da se cepite tudi 20x, če vam to odgovoarja. Nimate pa pravice, PONAVLJAM, nimate pravice ljudem, ki se ne želijo cepiti zapovedati ali celo nasilno nastopiti proti njihovi volji o odločanju o njihovem lastnem telesu in zdravju.

Lepo povedano. Tako bi naj bilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close