Najdi forum

AVSTRALIJA

Najprej en lep pozdravček vsem skupaj!

Nekje novembra nameravam odpotovati v Avstralijo in sicer za nekaj tednov oziroma mesecev. Če ima še kdo podobne načrte, bi prosila, da se oglasi. Želela bi namreč najti sopotnika vsaj za prvih nekaj dni.

Tudi tebi en lep pozdrav

Glede na to da je do novembra še dobrih osem mesecev ampak če ne pride do kakšnih posebnih dogotkov ali čudnih okoliščin se lahko dobiva v Avstraliji kajti ta čas bom tam ampak mi moraš malo prej sporočiti kje boš pa se lahko dobiva na kaksni kavici ali pijači pa skupaj pogledava znamenitosti.

Kontakt na email plesko24@email.si

Lep dan še naprej
plesko

Zdravo,
Tudi jaz odpotujem konec oktobra v Avstralijo. Če se boš nahajala kje blizu Melbourna, se lahko dobiva in kakšno skupaj rečeva.

zivjo nana:)

a se zmeraj isto planiras? kr neki cajta je minilo od tvojga sporocila.
jaz bi sla tud. planiram po 15. decembru, minimalno 3 mesce, do nase pomladi. pravijo, da je v tem casu dezevna doba.. a je to za potepanje lahk problem?
lp
natka

natka: kar se tice obalnih predelov – na jugu Avstralije in nekje do Rockhamptona je v tem casu, ki ga omenjas, super vreme. V tropskem pasu pa je dez kar pogost v obliki vsakodnevnih krajsih padavin. Vcasih tudi vec dni ne dezuje, vcasih pa vec dni skupaj tudi dezuje. V mojem primeru je v okolici Townsvilla od 10 dni 6 dni (februar) skupaj dezevalo… in seveda takrat kar nekaj izletov odpade. Kaksnih vecjih problemov pa dez ne povzroca, v notranjosti pa bos vesela, ce bo dez :).

LP

… razen, da tuintam kakšen krokodil preplava ulico, med hišami. samo to res ni problem, s(m)o že navajeni.
alien x, kdaj pa si se ti potikal po aussieland? zdiš se mi znan, a si iz štajerske?

thx alienx:)
vreme me torej ne ustavi. sem mislila od melbourna ob obali, mim sidneya in navzgor… do darwina, ce bo sreca mila… hmm, ce je vreme ok, bi jo moce bi jo lahko mahnila tudi po celini, cez alice springs, pa v Perthu mam znance… v glavnem nimam se plana. moj edini plan je, da konec leta kar nekam grem.
pa hvala in se zmeraj iscem sopotnika, najraje sopotnico…vsaj za zacetek poti…
berem tud druge, na koncu se bom pridruzila kar komu….
ceprav predolgo sanjam avstralijo:))
mejte se in hvala za vse infote se naprej
lp:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close