Avon
Pozdravljen Sonček. Ravno danes me je klicala ena gospa od Avona (bili so v Kranju in sem izpolnila nek nagradni kupon) tako da izgleda me je od tam dobila. Rekla je, da je članstvo brezplačno in brez obveznosti nakupa. V primeru da 3-4x nič ne naročiš ti nehajo pošiljat kataloge. Prvi nakup je treba opraviti preko drugega (ki je že član) potem pa s poslano robo dobiš člansko številko preko katere lahko potem naročaš sam. Avonove izdelke prejemaš po pošti, naročaš pa lahko elektronsko, po faksu…
Princip je enak kot pri oriflameu čeprav se mi zdi, da ima Avon več izbire oz. bolj bogate kataloge. SOdelavka je namreč včlanjena pri Oriflame tako da tudi tam kaj naročim sta pa oba ponudnika kvalitetna in ugodna (vsaj moje izkušnje so take). Tako da sem se odločila, da se bom tudi sama včlanila da bova imele oba kataloga in se bova malo crkljale ob gledanju kozmetike.
Lep pozdrav
Uporabljala sem oboje, pa sem na Avonove stvari alergična, tako da mi Oriflame-movi izdelki bolj odgovarjajo. Edino kar me pri Avonu moti je to, da čakaš na paket tudi 14 dni. Pozimi, ko so prazniki in je veliko naročil, pa je lahko vse zasneženo na meji in čakaš še kak dodaten teden. Pri Oriflame-u pa prideš tja naročiš in vzameš.
Toliko o mojih izkušnjah.
Forum je zaprt za komentiranje.