Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style AVON – zastopniki?

AVON – zastopniki?

Zanima kako naročiti izdelke preko avon.si, če pa še nimam članske številke.
Včlanila sem se preko spleta, na dom dobila katalog, zdaj imam polno naročil in nikakor ne morem naročit če nimam številke ..
Lp
lara

se opravičujem, sem že našla odg.

Najbolje bo, če pokličeš dorektno na AVON na št. 530- 9400. Prvo boš morala narediti z njimi pogodbo in jim dati osnovne podatke, EMŠO in davčno št. ter osebni dokument v vpogled. Tako prideš do članske številke. Pohiti, ker lahko naročila iz zadnjega kataloga, kampanja 13 oddaš le do te srede do 10 dopoldne (v primeru, da je internetno naročilo).

a, moraš plačat tudi včlanarino?

Avon nima članarine.:)

Potem ti na mesec pošiljajo en katalog, kako pa je z naročilom, če ne naročiš preko intereta?

Naročiš lahko po faksu ali pa po pošti z naročilnico, ki jo vedno dobiš v paketu z izdelki. Prvo naročilo je z naročilnico, ker še ne dobiš takoj članske številke, ki bi jo rabila za internetno naročilo. Nato pa že lahko naročaš preko interneta.
Od začetka vas vodi dekle, ki vas je vpisalo-team koordinator in ona vam pove vse informacije v zvezi z Avonom, prinese prve kataloge, testerje…Naroča se ob datumih, ki jih določi Avon-to so torki, dostava pa poteka ob petkih/sobotah.

Če katera želi katalog, katerega naročilo bom oddala 14.12., mi lahko piše na mail.

Zdravo.

Najprej se oproščam, ker šele zdaj odgovarjam, ampak nisem bila nič na forumu. Vidim, da ste problem že rešili, tak da sem vesela.

Za vse ostale pa, ki bi želel prejet katalog ali samostojno naročati Avon-ove izdelke ali karkoli drugega v zvezi z Avon-om, mi lahko pišete na zgornji mail ali me pokličete (kar je bolj zanesljivo, ker nisem vsak dan na netu) na št.: 041/501-195.

Lepe praznike in lepo pozdravljene, I.

Takoj se lahko sestaneva, oddaste mi narocilo in paket boste prejeli na vas naslov. O vsem vas bom obvescala .Lep pozdrav Mia Lahko pa tudi poklicete na tel.041 628 718

Ce zelite postati zastopnik Avona na sirsem ljubljanskem podrocju ali na Gorenjskem mi pisite ali me poklicite 031 628 718

Kje naročiš kataloge da ti pridejo vsak mesec na dom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close