AVON – zastopniki?
Najbolje bo, če pokličeš dorektno na AVON na št. 530- 9400. Prvo boš morala narediti z njimi pogodbo in jim dati osnovne podatke, EMŠO in davčno št. ter osebni dokument v vpogled. Tako prideš do članske številke. Pohiti, ker lahko naročila iz zadnjega kataloga, kampanja 13 oddaš le do te srede do 10 dopoldne (v primeru, da je internetno naročilo).
Naročiš lahko po faksu ali pa po pošti z naročilnico, ki jo vedno dobiš v paketu z izdelki. Prvo naročilo je z naročilnico, ker še ne dobiš takoj članske številke, ki bi jo rabila za internetno naročilo. Nato pa že lahko naročaš preko interneta.
Od začetka vas vodi dekle, ki vas je vpisalo-team koordinator in ona vam pove vse informacije v zvezi z Avonom, prinese prve kataloge, testerje…Naroča se ob datumih, ki jih določi Avon-to so torki, dostava pa poteka ob petkih/sobotah.
Če katera želi katalog, katerega naročilo bom oddala 14.12., mi lahko piše na mail.
Zdravo.
Najprej se oproščam, ker šele zdaj odgovarjam, ampak nisem bila nič na forumu. Vidim, da ste problem že rešili, tak da sem vesela.
Za vse ostale pa, ki bi želel prejet katalog ali samostojno naročati Avon-ove izdelke ali karkoli drugega v zvezi z Avon-om, mi lahko pišete na zgornji mail ali me pokličete (kar je bolj zanesljivo, ker nisem vsak dan na netu) na št.: 041/501-195.
Lepe praznike in lepo pozdravljene, I.
Forum je zaprt za komentiranje.