Najdi forum

.avi predvajanje v MP10

OJ!

Neki mi ne štima – imam namreč telebajske, ki imajo .avi končnico in jih lahko normalno predvajam z Media playerjem 10.

Potem sem pa isti film posnel na CDR, da sem ga lahko predvajal na hišnem kinu in zadeva, hvala tehniki, dela.

Do tu vse o.k. Pol sem pa poskusil ta isti CDR predvajati na CDR enoti na istem računalniku
(problem je bil, ker se je na hišnem kinu po cca 30 minutah predvajanje samodejno ustavilo!?),
pa mi je zlomek računalski javil, da player ne more predvajati, ker mu manjkajo kodeki…! Pa to isti film, samo da je bil posnet na CDR, ne pa bran z diska!

A je mogoče kriv program, s katerim sem zapekel CD? Uporabil sem kar program, ki je že v oknih XP (mislim, da je Roxio?).

Kakšna ideja kje sem ga “polomu”?

Hvala in LP!

Poskusi film presnet iz cdja nazaj na disk in ga potem zaštartat, če bo sploh šlo, ker meni tole deluje bolj kot zanič oz. pokvarjen cd.

Ja, hmm, sem poskusil, pa a veš, da ne predvaja!

Potem sem pa pogledu, koliko je velika datoteka v originalu – 647M, ko je pa zapisana na CDR jo je pa samo še 535M???

Pol sem pa prvotno datoteko zapekel na drugi CDR (ista firma CDR-a, itd.), toda sedaj z Nerom (ROM ISO), pa s 16x hitrostjo (se mi zdi bolj ziher).
In ko sem pogledu lastnosti te na novo zapečene datoteke je tudi velikost ostala enaka in pa, glej ga zdej, zdej ga pa zna tud direktno s CD-ja Media player predvajat!

Nekaj dni nazaj sem že zapekel še 2 CDR-a, druge .avi datoteke in ko sem sedaj preveril, če je tudi tu problem s predvajanjem z MP10, se ista zgodba ponovi…

Kakšna ideja, zakaj je to tako (da ne bom spet delal stroškov in napak)?

Hvala in LP!

Zakaj je tko ne bi vedel, je pa tisti software od xpjev za pečt cdje bolj tako…
Pač od sedaj peči cdje z Nerom, pa preden zbrišeš original, vsaj malo poglej cd, če je “normalen”.

Drugega ti jaz žal ne znam svetovat.

hmmm, hvala!

Dannes sem govoril še z enim računalničarjem, pa mi tut on ni znal razložit…

Kakor si rekel – od zdej naprej bo pa kar Nero peku!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close