Avene
Jaz sem si kupila kremo za suho in občutljivo kožo, pa mislim, da sem dala 1600 sit za njo. Tako, da ni draga. A meni ne odgovarja. res, da imam suho kožo, a ta krema je tako mastna, da se zjutraj namažem, pa se še zvečer cela svetim in sem mastna kot da bi se z mastjo namazala. Pa še mozolji so se mi začeli delat po njej, ker je preveč mastna. Prav grozen občutek masti na koži.
Prosi za testerje. Zna biti dobra tudi Cold Cream, poskusi. Pa mogoče tudi fluid Emulsion Fluide Equilibrante ali pa Creme Nutritive Compensatrice. Tista hydrance legere pa se meni osebno zdi zelo lahka vlažilna krema.
Če se ti zdi, da ti primanjkuje vlage, lahko poskusis tudi Eucerinovo Hydra balance. Tudi ta se dobi v lekarni.
lp
Pozdravljene!
Tudi jaz imam ogromne probleme s kožo in sicer imam mozolje že od svojega 12 leta, ki so se uspešno prebili skozi adolescenco in me tako veselo živcirajo še sedaj pri 27 – ih.
Trenutno uporabljam SCH. gel z algami, isti tonik, zvečer pa differin gel (vsak drugi dan) ali skinoren. Kožo pa je še vedno blago rečeno grozna… ko moram iti ven, me kar srh spreleti..
Poleg nagnusnih mozoljev, pa se je pojavilo še zoprno luščenje kože, tako da imam še en problem več.
Nekaj časa sem uporabljala tudi (pod dermatološkim nadzorom) tablete geoymicin, vendar mi niso ravno odgovarjale, pa še toliko stranskih učinkov se lahko pojavi, da me je kar malce strah.
Ima katera kakšno dobro idejo oz. ali bi tale kozmetika avene prišla v poštev tudi pri meni??
No, jaz sem imela Cold creame od Avene oz. jo še imam doma, pa mi ne odgovarja. Imam tanko, občutljivo kožo, pa tudi suho. Ampak jaz bi rada imela takšno vlažilno kremo (npr. v obliki gela) za mojo kožo, ne pa mastno, ker ratam nervozna, če imam maščobo gor. In po tej kremi sem bila še cel dan mastna in svetleča, pa mozolji so se mi začeli delat. Tako, da jo zdaj uporabim kar za roke. me je pa nasrala tista v lekarrni, ker sem ji rekla, da želim kremo, ki vlaži, ne takšno, ki masti. In ona mi je dala najbolj mastno kremo od Avene, ki obstaja.
Pozdravljena, jaz sem enako imela zelo hude probleme z mojo kožo, toliko mozoljev da mi je samozavest padla čisto na dno. Poskusla sem že čisto vse..laser, diane 25, ..ma vse…nič pomagalo. In je enega dne moja sodelavka eni svoji kolegici razlaga kako uredu je gel od Avene za umivanje obraza za občutljivo kožo ( to je taka zelena prozorna embalaža). No in seveda takoj ko slišim da nekaj pomaga kupim.Polega tega pa sem nabavila kremo Crealisin k ( joj upam da senm prav napoisala) –punce in fantje, kateri imate probleme z aknasto kožo poskusite …to je odlična zadeva…resno. Meni se je obraz v 1mesecu ščistil za 70% pa sem že mislila da nič ne pomaga. No kr pogumno in brez dvomov resno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.