AVE MARIA
NAJLEPŠO HVALNICO LJUBEZNI IN ŽIVLJENJA VAM ZAPOJEM NA POROČNIH IN DRUGIH SLOVESNOSTIH! SPREJMI MOJE DARILO, PESEM DUŠE IN SRCA! Denar je tukaj brez pomena. Petje je moja velika ljubezen, zato ne sprašujem po denarju. Želim si občutiti dotik enosti s tistimi, ki si obljubljajo, da bo njihova ljubezen večna!
Joj, ne bit huda. Ampak način, s katerim si pristopila, je pač smešen. Če se že oglašuješ, se daj kako drugače. Tukaj se nič ne prodaja. Tudi ne za simbolično plačilo. Tudi če ponujaš svoje pevske usluge zastonj, so na spletu drugi forumi za to. In če si tako želiš peti (zastonj…), zakaj ravno na porokah ipd., kjer se seveda plačuje…dej nehi no.
Nisem huda! Sam ne štekaš! Ljudje leta in desetletja pojejo v pevskih zborih… za svojo dušo. Tudi jaz sem bila ena izmed njih… Ampak ker si šolam svoj glas, sem zbore zapustila. Zdaj se posvečam solističnemu petju.
Zakaj poroke? Zato, ker mi je poseben filing pet določene skladbe, ki se jih pač poje v te namene. Imam pa tudi svoje solistične nastope. Ampak veš, za take podvige je treba naštudirat še in še skladb. In klasika ni isto, kot zabavna muska, šovbiznis. Ampak ne boš štekala, ker je težko razlagat določene stvari ljudem, ki jim nekaj ni blizu. In sem že pela zastonj in to ne le enkrat! Zakaj pa ne?! Ne vem, a ti kaj takega ne zmoreš… narediti nekaj zastonj in se pri tem sijajno počutiti? Mater, če bi štekala vsaj mal…
Ne bit tako nastrojena. Saj te zdaj štekam, ampak ko bi začela s takim pristopom na tem forumu, bi bilo veliko bolje. Ne pa tisto s hvalnicami in dotiki enosti. Ne vem, saj si morala prebrati kake druge teme in bi lahko ugotovila, da na tak način tukaj ne boš naletela na zaželjeni odziv. Saj se ti je tudi anamaria smejala. Tukaj si pač dajemo duška. Zdaj, ko si se razgovorila, sem ugotovila, da si mrbit prav super. Za mojo dušo, ki nisem snob in nora na keš. No, saj sem že rekla, narobe si začela. Ali pa tudi ne in smo vsi naokoli že preveč zagrenjeni. Ajde, Great Soprano, daj oglas v časopis, tukaj pa povej še kaj. Se veselim (zares).
Punce ne se kregat no. Če je res, kar je napisala Greatsoprano, kapo dol. Do iskric je verjetno prišlo, ker ljudje kar ne moremo verjet, da nam bo nekdo nekaj naredil zastonj. Upam, da si svojo ponudbo dala tudi na forum “poroka”, tam bo sigurno bolj primerna. Eto, jaz bi te z veseljem povabila pa je dogodek že mimo. Vseeno, upam, da boš komu polepšala dogodek. Lp.
No, pa kaj zapoj, da slišimo in te ocenimo.
Saj je smo hec! Ne se jeziti. Na porokah rabijo vedre ljudi. In na porokah velikokrat odštejejo raje kak tolar več kot pa manj.
Ti pa priporočam, da poskrbiš ne le za glas na poroki, ampak za celotno glasbeno spremljavo (organizacijo). To je že skoraj organizacija poroke. Veliko parov se namreč prepusti pri izbiri parov nasvetom napačnih ljudi.
In če imaš kakšnih 10 predlogov in jih po potrebi kombiniraš, lahko zaslužiš več kot le drobiž. Če si pa poceni, in bodo ljudje zadovoljni, se bo glas o tebi hitro razširil.
Hahaha…
Naletela na vas… Kdo pa ste vi, da lahko sodite in presojate in …
Škoda cajta, mam kaj bolj pametnega v življenju za počet, kot pa komu račune polagat, zakaj nekaj rada počnem v svojem življenju.
Zelo frekventen je ta forum, zato sem napisala to tle gor. Sam če pa nihče ne šteka, vam pa ne morem pomagat.
Great Soprano! Ti ne zakapiraš, kako je na forumih. Če mimo tolčeš, ali pa narediš kaj na neroden način, si predmet zafrkancije. Če bi odprla temo, kaj si misliš o tem, kar bi ti rada naredila, bi dobila čisto drugačne odgovore. In če si se stvari nerodno lotila, ne obsojaj!
Kapiraš? Še ne?
Dobro, še enkrat:
Sedaj si pa zamisli, da vidiš kup žensk, ki čvekajo. Ti prideš mimo in jih zmotiš ter jim zdrdraš besedilo tvojega oglasa. Misliš, da bi takoj dobila posel, ali bi se ti smejale?
Forum je zaprt za komentiranje.