Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Avdić Denise Dame: Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je Bog vzel napačnega človeka

Avdić Denise Dame: Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je Bog vzel napačnega človeka

Je to konec Avdićeve ere ali kako se bo zaključila ta zgodba?
Skrajno neprimerno in žaljivo, ne glede na to, kdo je ona.

se strinjam.. totalno debilna in nedopustna izjava..

Ta čefurček je pa meni totalno ne-prebavljiv in iste fore non stop.

Samo s tem je pa dosegel dno…
Očitno ji zavida tako prepoznavnost v tako kratkem času.

To je bilo vse prebrisano zrežirano…

Sem pogledala oba posnetka. Iz podelitve in iz njegove oddaje.
Ona je na podelitvi odreagirala kakor pač je. Njena stvar in stvar organizatorja. V bistvu je prevetrila in šokirala ta naš ustirkani svet.
Ok.
Avdic pa drug dan navsezgodaj tako vzvišeno jo napada. Avdic pa kdo je on v končni fazi ?
Čuk zabit !!!
Obrnila se je po pomoč še oni zenscini, ki je bila kar tiho. Rekla je, da je ona tudi v šoku….ni razložila zakaj.
Torej ni ji pomagala vsaj z kakšno besedo dve.
Se mi je prav zasmilila tale Denis.
Sploh ni imela prilike razložiti, če jo je že povabil bi ji pa tudi pustil da pove.
Šel je čez vse meje.

Kakšne neumnosti piše.
Ko sem bral komentarje sem najprej pomislil če kar ga. Dame piše pod različnimi vzdevki.

V življenju je tako, kar seješ, žanješ. Ženska seje neumnosti in “neumnosti” tudi sliši nazaj.

Spoštovanje je zadnja stvar, ki si ga bo pri ljudjeh zaslužila s takšnim obnašanjem. Če je to pač njen način, naj vzame v zakup da jih bo na ta račun še veliko slišala.

S to izjavo je denis krepko prekoračil mejo. Komedijant gor ali dol, skrajno neprofesionalno in nemoralno od njega.
Ona je kaka je, tudi njen izpad na podelitvi nagrad obsojam. Ampak se mi zdi, da je denis šel s tem še nižje od nje.

Kar je res, je res.

Pichkura pac brez veze trosi kisik.

Tudi meni se zdi zelo grdo kar je rekel audic. Tudi to, ko je rekel, da ko je gledal njene slike v plajboju, da je moral potem na youtube gledat slike od unicefa da se je malo razvedril. Halo. A slike ubogih otrok ga razvedrijo. Mislim, da si je s temi opazkami pridobil velik minus pri poslusalcih.

Denise Dame Avdić ? Kado je to? Avdičeva sestra,žena? Kaj?

Avdič ima večkrat take bolne/butaste komentarje.
Se spomnite ravnatelja iz MB? Vsi so ga vlačili po zobeh in Avdič je seveda moral tudi pokazati svoj intelekt. Takrat se mi je dokončno zagabil s svojimi primitivnimi kao smešnimi forami. Ravnatelj je nato storil samomor, Avdič se pa potuhnil za nekaj časa.
Tudi pri Denise se bo mogoče malo potuhnil, potem pa dalje s svojimi primitivizmi.

Mogoče Denis …no, je to ena od njegovih vlog…?

Ne vem kdo je Denis Dame, a Avdiču sami kruh dajete. Več ko pišete o človeku, več ima vaše pozornosti. Nehajte klikati na njegove strani in gledat, poslušat kar govori, in ne bo imel publike.

Na posnetku se vidi, da je avdiču ženska zoprna, da ne more bit bolj. Pa sej prav, kdo se z ognjem igra naj se tud opeče.
Bolj je to bezveze, ko je rekel, da je bog vzel napačnega človeka pri 96 tih letih…, hmm, kje mu je tukej logika…

Avdič se je tega lotil na skrajno primitiven način, absolutno pod nivojem človečnosti, nekulturno in brez intelekta. Meni oddaja ni bila niti smešna, sem pa pogledala do konca, z velikimi mukami, ker tako bolano sceno težko poslušaš in gledaš.

OBA Denis in Denise sta kot človeka pogrnila na celi črti.

Ne klikam na njegove strani. Mi ni smešen, še manj duhovit. Zato pa sprašijem, kdo je ta Denise. Nekdo tukaj piše o nekih posnetkih??

In kaj je hotel s te reči, da je Bog vzel napačnega človeka? Da bi moral vzeti Denise ali kaj? In kdo sploh je ta Denise?
Če pa pri 96. letih ni pravi čas, da te Bog vzame, potem pa res ne vem, kdaj je pravi čas za koga?
Če je to mislil, potem pa…

Kje se da videti ta posnetek?

Kako ste ozkogledni, ja ok, ni bilo primerno kaj je rekel, ampak, če ste pogledali oba posnetka je rekel, da mu je žal, da je v navalu jeze to izjavil in se takoj, ko je izrekel zavedel, da to ni bilo prav.
Se nikoli nikomur še ni zgodilo, da je komu izrekel besede v navalu jeze, čeprav ni tako mislil, ampak je pač zletelo iz njega,pomisite na svoje partnerje….nikoli niste v besu rekli nekaj kar bi ga v tistem trenutku čim bolj prizadelo, čeprav niste mislili?
Ah dajte no….hinavščina….

Še premalo je bil oster.
Kaj pa ta krota, ki je pijana naredila eksces na prireditvi?
Ogabna je.

“V bistvu je prevetrila in šokirala ta naš ustirkani svet.” – če je zate prevetritev, ko se brezdelne avšaste trole izpostavjajo – potem si vse o sebi povedala. Ni čudno, da se potem iz take avše dela norce že vsak bosanc. Saj kura to predstavlja!

strinjam se da je sla denise predalec na podelitvi, je pa res da si najbolj zasluzi to nagrado. stevilo ogledov na youtube govori zase.. kar pa je denis avdic izvajal v tem pogovoru pa je nedopustno! denis ima tudi mati in prijatelje ki bodo tole slisali. ce bi bila to moja hci bi sla osebno do avdica in ga iz hlac stresla! in bravo denise, da si tole poslusala z dvignjeno glavo, moj poklon

Kaj je narobe z njegovo izjavo? Omemba Boga? Ne razumem…

ne omemba boga, ampak je rekel da bi bilo bolse ce bi ona umrla namesto tistega gospoda ki je. pa ne samo to, celotni pogovor je bil grozen.

Ti tazgorn, a si Avdićeva žlahta al sta samo na istem nivoju? Kaj je narobe z njegovo izjavo? Dej še enkrat preber, počasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close