Avdić Denise Dame: Umrl je Demeter Bitenc in mislim, da je Bog vzel napačnega človeka
Sem pogledala oba posnetka. Iz podelitve in iz njegove oddaje.
Ona je na podelitvi odreagirala kakor pač je. Njena stvar in stvar organizatorja. V bistvu je prevetrila in šokirala ta naš ustirkani svet.
Ok.
Avdic pa drug dan navsezgodaj tako vzvišeno jo napada. Avdic pa kdo je on v končni fazi ?
Čuk zabit !!!
Obrnila se je po pomoč še oni zenscini, ki je bila kar tiho. Rekla je, da je ona tudi v šoku….ni razložila zakaj.
Torej ni ji pomagala vsaj z kakšno besedo dve.
Se mi je prav zasmilila tale Denis.
Sploh ni imela prilike razložiti, če jo je že povabil bi ji pa tudi pustil da pove.
Šel je čez vse meje.
Kakšne neumnosti piše.
Ko sem bral komentarje sem najprej pomislil če kar ga. Dame piše pod različnimi vzdevki.
V življenju je tako, kar seješ, žanješ. Ženska seje neumnosti in “neumnosti” tudi sliši nazaj.
Spoštovanje je zadnja stvar, ki si ga bo pri ljudjeh zaslužila s takšnim obnašanjem. Če je to pač njen način, naj vzame v zakup da jih bo na ta račun še veliko slišala.
Avdič ima večkrat take bolne/butaste komentarje.
Se spomnite ravnatelja iz MB? Vsi so ga vlačili po zobeh in Avdič je seveda moral tudi pokazati svoj intelekt. Takrat se mi je dokončno zagabil s svojimi primitivnimi kao smešnimi forami. Ravnatelj je nato storil samomor, Avdič se pa potuhnil za nekaj časa.
Tudi pri Denise se bo mogoče malo potuhnil, potem pa dalje s svojimi primitivizmi.
Avdič se je tega lotil na skrajno primitiven način, absolutno pod nivojem človečnosti, nekulturno in brez intelekta. Meni oddaja ni bila niti smešna, sem pa pogledala do konca, z velikimi mukami, ker tako bolano sceno težko poslušaš in gledaš.
OBA Denis in Denise sta kot človeka pogrnila na celi črti.
Kako ste ozkogledni, ja ok, ni bilo primerno kaj je rekel, ampak, če ste pogledali oba posnetka je rekel, da mu je žal, da je v navalu jeze to izjavil in se takoj, ko je izrekel zavedel, da to ni bilo prav.
Se nikoli nikomur še ni zgodilo, da je komu izrekel besede v navalu jeze, čeprav ni tako mislil, ampak je pač zletelo iz njega,pomisite na svoje partnerje….nikoli niste v besu rekli nekaj kar bi ga v tistem trenutku čim bolj prizadelo, čeprav niste mislili?
Ah dajte no….hinavščina….
strinjam se da je sla denise predalec na podelitvi, je pa res da si najbolj zasluzi to nagrado. stevilo ogledov na youtube govori zase.. kar pa je denis avdic izvajal v tem pogovoru pa je nedopustno! denis ima tudi mati in prijatelje ki bodo tole slisali. ce bi bila to moja hci bi sla osebno do avdica in ga iz hlac stresla! in bravo denise, da si tole poslusala z dvignjeno glavo, moj poklon
Forum je zaprt za komentiranje.