Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avanture mi rešujejo zakon

Avanture mi rešujejo zakon

zivljenje mi je prisepnilo: skorajda vsakdo vara. Flirtanje je tudi varanje? Sexting je tudi varanje? Zakaj obsojate le seks?

Takole bom dejal: seks je nujna zivljenska potreba, spada med najmocnejse nagone v naravi. Torej je  fizioloska potreba.

Ampak to, da naveliko lazete svojim partnerjem/sostanovalcem pa ni varanje? Famozna “ljubezen” ni nikoli dana dvakrat. Resda se prilagodimo in zivimo interesno skupnost. Vendar slej ko prej se vrne.

Torej vsi obsojajoci dusebrizniki se lahko vprasate: kolikokrat ste flirtali? In ce bi vas zivljenski sopotnik/ca vedel/a, bi bil/a prizadet ob vasi lazi?

Jebatga… dusebriznistvo

Odgovor na objavo uporabnika
PičuljakBrežuljak, 08.11.2022 ob 12:17

Zartrose izven profila, 08.11.2022 ob 10:52

Hahajaja.., 08.11.2022 ob 10:36

Hahajaja, 08.11.2022 ob 10:34

PičuljakBrežuljak, 08.11.2022 ob 10:20

Zartrose izven profila, 08.11.2022 ob 10:16

PičuljakBrežuljak, 08.11.2022 ob 10:13

Dobro, kaj zdaj moralizirate. Vsi živite/živimo v lažem svetu, v svetu kot ga hočejo prikazovati.

ma kako moraliziranje.. vsak si pa svoj svet gradi in izhaja iz sebe-ali je lažnivec ali poštenjak! Ne to sedaj minimalizirat z nekim moraliziranjem. tvoj svet znotraj upravljaš sam-sam se odločaš za poštena ali nepoštena dejanja. to kaj nekdo zunaj tebe dela ne pomeni, da ti moraš isto. ker sosed vara, boš pa še ti? ker je sosed opljačkal banko, boš še ti? ker je sosed ubil ženo, boš pa še ti??

Nisem opazil, da je napisala da je ubila koga, oropala banko itd.

Če človeku ubiješ dušo,je kot če ubijes

Ubije dušo je huje **

tako je, in tak človek pač je morilec samo se zakonsko to pač ne kaznuje.. kozmično pa so že druge zgodbe 😉

Kozmično si praktično nič. Že cel planet Zemlja je kozmično praktično nič.

še vedno pa je tvoje življenje lahko dolgo 100 let tudi.. in če je tebi okej, da se zapišeš v neskončnost kot varalica je to okej.. ampak da prisiliš v tako razmerje človeka, ki pa hoče zvestobo (torej ga ne seznaniš, da BOŠ varal, da se on za sebe odloči ali bi s tabo šel naprej ali ne) pa je še toliko večji zločin, ker tu se gre že za kompletno varanje ne le fizično, kot radi opravičujete svoja dejanja z-ni čustev. isto kot avtorica, češ ni čustev zato ne vara. ampak kakšen čustveni zločin pa s tem izvaja nad partnerjem pa je že drugo.. in četudi ne verjameš v onkraj, to še ne pomeni, da posledic ne bo.. pa pustmo pogovor o tem, ljudje na ravni varanja kaj več kot fizično itak ne priznavajo.

varanje je pa normalnost sodobnega sveta. normalno pa ni hkrati tudi zdravo. ?‍♀️

fakmi…, 08.11.2022 ob 12:45

zivljenje mi je prisepnilo: skorajda vsakdo vara. Flirtanje je tudi varanje? Sexting je tudi varanje? Zakaj obsojate le seks?

Takole bom dejal: seks je nujna zivljenska potreba, spada med najmocnejse nagone v naravi. Torej je  fizioloska potreba.

Ampak to, da naveliko lazete svojim partnerjem/sostanovalcem pa ni varanje? Famozna “ljubezen” ni nikoli dana dvakrat. Resda se prilagodimo in zivimo interesno skupnost. Vendar slej ko prej se vrne.

Torej vsi obsojajoci dusebrizniki se lahko vprasate: kolikokrat ste flirtali? In ce bi vas zivljenski sopotnik/ca vedel/a, bi bil/a prizadet ob vasi lazi?

Jebatga… dusebriznistvo

ne, seks ni nujna življenjska ne nujna fizična zadeva.

nujna je obleka, ki te zaščiti pred mrazom/opeklinami sonca, nujna je hrana in voda, ter nujno je izločanje produktov zaužite hrane in vode.

Seks/spolnost je le POTREBA uma ali ŽELJA srca.

Potreba uma-to je tisto, ko folk seksa, da izloči stres iz telesa, tu sploh ni važno v katero luknjo se praznijo ali kerga tiča jahajo. Tiste luknje ki prejemajo stres od teh tipov imajo na širši ravni veliko težav-od postaranega videza do težav na rodilih, ki so najbolj ženski del ženskega telesa. Tudi sperma takega tipa ni zdravilna, saj je polna stresa, ki ga telo izločuje v tej obliki.

Želja srca-ko imaš spolne odnose z nekom, ki ga ljubiš. v tem primeru moški ženski daje ljubečo energijo in ženska cveti od vse te lepe energije, ki jo prejme od moškega.

ženska vedno prejema-od nje je odvisno ali bo prejemala moško ljubezen ali moški stres.

Zartrose izven profila, 08.11.2022 ob 14:22

ne, seks ni nujna življenjska ne nujna fizična zadeva.

nujna je obleka, ki te zaščiti pred mrazom/opeklinami sonca, nujna je hrana in voda, ter nujno je izločanje produktov zaužite hrane in vode.

Seks/spolnost je le POTREBA uma ali ŽELJA srca.

Potreba uma-to je tisto, ko folk seksa, da izloči stres iz telesa, tu sploh ni važno v katero luknjo se praznijo ali kerga tiča jahajo. Tiste luknje ki prejemajo stres od teh tipov imajo na širši ravni veliko težav-od postaranega videza do težav na rodilih, ki so najbolj ženski del ženskega telesa. Tudi sperma takega tipa ni zdravilna, saj je polna stresa, ki ga telo izločuje v tej obliki.

Želja srca-ko imaš spolne odnose z nekom, ki ga ljubiš. v tem primeru moški ženski daje ljubečo energijo in ženska cveti od vse te lepe energije, ki jo prejme od moškega.

ženska vedno prejema-od nje je odvisno ali bo prejemala moško ljubezen ali moški stres.

“ne, seks ni nujna življenjska ne nujna fizična zadeva.”

Tule se pa kardinalno motiš.

Evo še vir iz ženskih krogov: https://www.women.com/alisegel/lists/even-science-agrees-sex-is-a-necessity-and-not-a-luxury

sex ni fizična nuja. je le umska nuja. tej viri me ne zanimajo, lahko jaz lepim vire, ki potrjujejo mojo tezo, pa ne bom. svet se deli na tiste, ki priznavajo zgolj fizično in tiste, ki priznavajo duševno v fizičnem. na zveste in na varalice, na poštene in na lažove itd itn.. pojnt -za vsako grupo se najde kak vir, ki to potrjuje, tako da, verjemi kar želiš, moški ki ste od seksa odvisni, boste temu tudi potrjevali. moški ki od seksa niso odvisni (ja, celo na monu so prisotni) pa bodo temu nasprotovali.

Sex je “basic instinct”.

https://www.inspirationdivination.com/basic-human-instincts-or-understand-yourself/

citat:ženska vedno prejema-od nje je odvisno ali bo prejemala moško ljubezen ali moški stres.

In kam uvrscas izjemno razsirjeno najstarejso obrt?

Zartrose izven profila, brez razumevanja moskega in SPREJEMANJA moskega zenska ne obstaja.Brez seksa bi clovestvo ze izumrlo.

prostitucija-zaradi keša ne zaradi potrebe ali želje po seksu. mislim, to bi pa že moral vedeti..

dobro poznam delovanje moških in žensk, nisem zaman preučevala delovanje umov, poleg vsega ostalega kar še sem zato trdim kar trdim. ne prepričujem nikogar, ravno tako vi mene ne morete prepričat v manj kot to kar vem jaz.

pa saj je razumljivo, da bi brez sexa človeštvo izumrlo.. ampak če je bistvu le v razmnožebanju, zakaj potem toliko splavov, zakaj tolko zaščite zakaj toliko kurbanja, ko tudi malo ni interesa po razmnoževanju???

citat:…ampak če je bistvu le v razmnožebanju, zakaj potem toliko splavov, zakaj tolko zaščite zakaj toliko kurbanja, ko tudi malo ni interesa po razmnoževanju???

Mislim ej, brez zamere ampak zapletla si se v svoj lastni krog nerazumevanja, tako zenske nravi kot moskega.

Ne, Homo Sapiens se ne razlikuje od ostalih primerkov v naravi. Sesalci pac. Sla po razmnozevanju, beri seks, so nam rojenice polozile v zibelko. Tebi vsec ali ne, spada med bazicne nagone.

Vse kar si nastela je product zahodno-civilizacijske indokrinacije. Stremljenje po vedno visjem in boljsem osebnem standardu nas pripeljejo do dokoncnega unicenja moralnih vrlin.

Potreba po bordelih JE LE ZARADI zelje po SEKSU, moskega. Zenske ste/so pac v bistvu to sprejele in vnovcile. Glavna razlika med moskim in zensko je le ta, da moski zeli dobiti, zenska pa hoce imeti. In prav pred tsitim “hoce imeti”  se je zelja po seksu, pri zenski, nehala. The Ladder Theory na humoren nacin razlozi to zivljensko zeljo in zmoznost zenske.

Nic nimam proti feminizmu. Nic nimam proti patriarhizmu, ker sta oba nuja za normalen razvoj. Dejstvo je, da smo v preteklosti imeli le patriarhizem in to ni bilo prav. Dejstvo je, da imamo sedaj feminizem v drugi skrajnosti, kar tudi ni prav.

Zenske v ZDA so se zacele sprasevati kam so moski sli. Ampak resno veliko se ze pise o tem. Moski enostavno niso vec pripravljeni zrtvovati zivljenja za … zensko kot je danes. Zato so tako popularne te strani, dating sites in Zahodna kultura se pod diktatirko skrajnega feminizma pretvarja v vsesplosen bordel. Zal.

Jebatga…

Zartrose izven profila, kam je tale tvoja izjava izginila?

“ampak če je bistvu le v razmnožebanju, zakaj potem toliko splavov, zakaj tolko zaščite zakaj toliko kurbanja, ko tudi malo ni interesa po razmnoževanju???”

Razlozi. Sem morda spregledal?

Če te fejst srbi, ti zrihtam eno četo potrebnih, močno obdarjenih, da te pribijejo na steno, pa še glupega deda zraven.

Pa saj to ne more biti res..

Očitno je tvoja sestra bolj pri pameti, da ve kaj je varanje..

Upam, da možu pove..

Gnida.. pokvarjena začinjena…

če bi bil seks le zaradi razmnoževanja, le nagon, potem ne bi bilo ne splavov, ne kurbenhausev ne kontracepcije ne kurbanje. In vsi, ki sexajo bi imeli otroke. Pa temu ni tako. Tako da se nisem nič zapletla, ti si rekel, da je sex zaradi razmnoževanja in da je fiziološka nuja, jaz pa to spodbijam s temi dejstvi iz življenja, ki sem jih navedla.

Omenjeni moški v kurbenhausu ne seksajo in ne plačujejo za sex zaradi želje ampak zaradi potrebe uma po sexu. Telo namreč preživi in komot lepo živi brez seksa, medtem ko brez vode, hrane, kakanja, lulanja in obleke pozimi res ne bi (poleti Ženske tam so zaradi denarja ali pa prisiljene v prostitucijo s strani zvodnikov, spet zaradi denarja-zvodniki hočejo denar, lahko zaslužen denar. Torej-prostitucija je zaradi denarja ne zaradi nekih spolnih želja moških kot ti trdiš. moški ki želi sex, bo spolno aktiven z ljubljeno ne pa svoj najbolj intimen del vtikal v prostitutko ali brezvezno mimohodnico v noči.

seveda niso, saj sodobni moški grejo v korak s sodobnimi ženskami, tej pa za vezo niso narejeni, kvečjemu za ekonomske odnose s strani sodobne ženske, sodobni moški pa niti tega ne rabi. jebat ga.. 😉

Trdiš da moža spoštuješ medtem ko si najvišjo obliko intime deliš na skrivaj z drugimi moškimi? Waw…kako lahko sploh to izjaviš in te ni niti malo sram?

Zartrose izven profila, poglej, ce imas ti moznost “popravljanja” napisanega, zakaj nimamo tudi ostali? A si ti morda moderator?

In k temi: Zakaj so dobri vojaki le mladi fantje? Zakaj moski brez spolnosti postane agresiven? Poglej, iz tebe dobesedno veje sovrastvo do moskih. In delno tudi do zensk, tistih, ki se ne sovpadajo s tvojo “filozofijo”.

Maj ti povem, da se mosko agresivno precej enostavno drzi pod kontrolo z zbijanjem spolnega nagona. Seveda se to da, to je vedela tudi bivsa JNA. Vojakom so mesali v hrano, caj…

V ZDA je bila narejena studija kitajske populacije takrat, ko so imeli omejitev stevila otrok. Dejansko je celo Pentagon priznal, da bi to lahko bila velika vojska, spolno zrelih fertilnih fantov. In da so taksni agresivni.

Potem naprej, tile begunci, ki prihajajo v Evropo, ali pa ZDA, so skoraj praviloma mladi in fertilni moski. Nad zenskami se dogaja nasilje in se zaradi taksnih feministicnih pristopov ne da resiti.

Vsi sesalci se razmnozujemo na isti nacin. Ves moski del, samci, imamo taisti nagon in se vrti okrog zenske, samice. Pa ce zacneva s psickom, ki se neutrudno zeli priblizati, pa zajcek, ki ves vznesen skace za samico,… pa ne le sesalci kot vidis. Poglej kako se zenijo pticki…in razlozi ti meni zakaj se potem pretezna moska populacija zbuja “s trdim”. In celo uro bi lahko nastimali po petelinu….

Zal mi je, da ne sprejemas moskega kot ga je ustvarila narava in ga zelis oblikovati za lastne potrebe.

Ti se kar žgi še naprej. Če ne drugega bo izvedel, ko boš fasala SPB, kar bo potrebno pojasnit.

Bravo Julij,mislim,da mas prav.

Postena, 08.11.2022 ob 17:10

Bravo Julij,mislim,da mas prav.

seveda imam, vse kar pisejo drugi je zgolj mlatenje prazne slame….kolikokrat sem zaradi mladostnih idealov izvisel hehe…bedarija

Zenska ti si bolana v glavi upam da tvoj moz izve in te vrze ven zablojenka

fakmi…, 08.11.2022 ob 16:45

Zartrose izven profila, poglej, ce imas ti moznost “popravljanja” napisanega, zakaj nimamo tudi ostali? A si ti morda moderator?

In k temi: Zakaj so dobri vojaki le mladi fantje? Zakaj moski brez spolnosti postane agresiven? Poglej, iz tebe dobesedno veje sovrastvo do moskih. In delno tudi do zensk, tistih, ki se ne sovpadajo s tvojo “filozofijo”.

Maj ti povem, da se mosko agresivno precej enostavno drzi pod kontrolo z zbijanjem spolnega nagona. Seveda se to da, to je vedela tudi bivsa JNA. Vojakom so mesali v hrano, caj…

V ZDA je bila narejena studija kitajske populacije takrat, ko so imeli omejitev stevila otrok. Dejansko je celo Pentagon priznal, da bi to lahko bila velika vojska, spolno zrelih fertilnih fantov. In da so taksni agresivni.

Potem naprej, tile begunci, ki prihajajo v Evropo, ali pa ZDA, so skoraj praviloma mladi in fertilni moski. Nad zenskami se dogaja nasilje in se zaradi taksnih feministicnih pristopov ne da resiti.

Vsi sesalci se razmnozujemo na isti nacin. Ves moski del, samci, imamo taisti nagon in se vrti okrog zenske, samice. Pa ce zacneva s psickom, ki se neutrudno zeli priblizati, pa zajcek, ki ves vznesen skace za samico,… pa ne le sesalci kot vidis. Poglej kako se zenijo pticki…in razlozi ti meni zakaj se potem pretezna moska populacija zbuja “s trdim”. In celo uro bi lahko nastimali po petelinu….

Zal mi je, da ne sprejemas moskega kot ga je ustvarila narava in ga zelis oblikovati za lastne potrebe.

kakšno možnost popravljanja? Nimam te možnosti, sej moji zapisi so taki, kot sem oddala, o čem ti to? Ne, nisem moderator, če bi bila, tega sranja, ki se na monu dogaja ne bi bilo, verjemi!

citiram zapis ob 14.55: “prostitucija-zaradi keša ne zaradi potrebe ali želje po seksu. mislim, to bi pa že moral vedeti..

dobro poznam delovanje moških in žensk, nisem zaman preučevala delovanje umov, poleg vsega ostalega kar še sem zato trdim kar trdim. ne prepričujem nikogar, ravno tako vi mene ne morete prepričat v manj kot to kar vem jaz.

pa saj je razumljivo, da bi brez sexa človeštvo izumrlo.. ampak če je bistvu le v razmnožebanju, zakaj potem toliko splavov, zakaj tolko zaščite zakaj toliko kurbanja, ko tudi malo ni interesa po razmnoževanju???”

torej kaj misliš s tem, da je zapis izginil oz sem ga spremenila?

samo perilo grem obesit, je glih stroj opral, pa da se ne mečka not, potem preberem do konca, odpišem…

prosim ne podtikaj mi nekaj kar nima veze. iz mene nobeno sovraštvo ne veje do moških. Pišem pa dejstva. Ti pa pišeš osebno in me omalovažuješ s tem, da sovražim moške. meni osebno niso naredili nič slabega in nimam nobenega razloga za sovraštvo. Sovraštvo je močno čustvo in v lajfu ga nisem občutila. meni so moški všeč, saj sem heteroseksualka, podrobneje demiseksualka. Moški so mi kot bitja všeč. Lastnosti, ki jih ne odobravam pa jih ne tako pri ženskah ne pri moških-v tej temi torej nezvestobe, ne glede na spol.

moški brez spolnosti ne postane agresiven. agresiven postane tisti, kateremu um je potreben seksa, orgazma-da sprosti stres, ki se je v njemu kopičil. Torej, če si ti agresiven, ko ti primanjkuje seksa, povrtaj po sebi, kaj je resničen razlog stresa, kajti sex/orgazem je v tem primeru le bergla, kot je protibolečinski tablet bergla pri bolečini (je treba poiskati razlog bolečine)

Mladi vojaki? Ja menda ne misliš, da bodo starce pošiljali v vojno??? Razlog je zgolj v fizični moči. A po tvoje njih pošiljajo, ker jim primanjkuje sexa pa so agresivni? Pa ravno mladci bodo imeli več sexa, saj so fizično bolj privlačni kot starejši (tako kot so mlada dekleta lepša od starejših žensk, pač fizična dejstva)

Zda, pentagon? In naj bi kar verjeli vse kar so oni delali neke študije?

In zraven še mečeš v isti koš moške, ki so bili vzgojeni v nasilju do ljudi, do žensk? Tej ljudje obožujejo nasilje, ne dela jih pa nasilno pomanjkanje sexa ampak njihovo okolje in njihova vzgoja!

da pa ljudi enačite z živalmi, to pomeni le, da sebe enačite z živaljo. Da one delujejo nagonsko. Ljudje so pa najvišje razvita vrsta sesalcev.. tako se hvalite z svojo pametjo, a ravno ta pamet vam podleže zaradi potrebe uma po fuku! Pa kater pameten gre tiča vtikovat v prostitutko ali mimobežnico v noči, na nekem prljavem sekretu in še po možnosti brez kondoma in v vse luknje? No to je res životinja, to človek, pameten človek ne more bit.

jebi ga…

aja, to zbujanje s trdim pa je zgolj stvar fiziologije moškega telesa in nima veze z željo po seksu. željo po seksu mu vzbudi bejba zraven v postelji! 😉

res pa ko sem v vezi jaz rada zjutraj seksam, ma en svoj čar, boljši kot zvečer

Zartrose izven profila, 08.11.2022 ob 19:02

aja, to zbujanje s trdim pa je zgolj stvar fiziologije moškega telesa in nima veze z željo po seksu. željo po seksu mu vzbudi bejba zraven v postelji! 😉

res pa ko sem v vezi jaz rada zjutraj seksam, ma en svoj čar, boljši kot zvečer

a bejz no, kaj pa je potem zelja po seksu v budnem stanju ce ne fiziologija….ne flancaj brezveze

Julij Cezar, 08.11.2022 ob 19:07

a bejz no, kaj pa je potem zelja po seksu v budnem stanju ce ne fiziologija….ne flancaj brezveze

ti ne flancaj brezveze

citat: da pa ljudi enačite z živalmi, to pomeni le, da sebe enačite z živaljo. Da one delujejo nagonsko. Ljudje so pa najvišje razvita vrsta sesalcev.. tako se hvalite z svojo pametjo, a ravno ta pamet vam podleže zaradi potrebe uma po fuku! Pa kater pameten gre tiča vtikovat v prostitutko ali mimobežnico v noči, na nekem prljavem sekretu in še po možnosti brez kondoma in v vse luknje? No to je res životinja, to človek, pameten človek ne more bit.

Tole je edino vredno odziva. Vse ostalo je neka razlaga necesa, ki nima nobene znanstvene in fizioloske razlaga. Seveda pa ima filozofsko. Rugelj, RIP, bi sicer malce znorel, meni pa je tvoje razmisljanje zanimivo. Drugacnost je magnet.

Pa resno: tudi ljudje delujemo veliko tam “zadaj”, v podaljsani hrbtenjaci. Verjamem ti, da po tvoje spolnost ne spada v “nagon po ohranitvi vrste”. Vendar temu je tako. A bos dejala, da je nagon po prehrani “kontroliran v mozganih” z zeljo po hrani? A bos trdila, da je nagon po zavetju rojen le v nasih mozganih? No, v nasih mozganih je ZELJA po lepsem, vecjem zavetiscu, beri hiso. Vendar v osnovi se clovek zatece v zavetje kot vsaka zival. Tebi prav ali ne, smo le del narave. Da smo na visji stopnji? Pajade! Smo edino zivo bitje, ki ubija iz uzitka, smo edino zivo bitje, ki unicuje maravo, smo edino zivo bitje, ki hoce podjarmiti drugo. Zgodovina te negira na celi crti. In sedanjost to potrjuje.

Moski ne zahajo v bordele zato, ker jim je edina zelja seks. Strinjam se s tabo, da zato zahahjo v strip bar. Ne pa v bordel. Ogromno je zgodb skozi zgodovino, ko se se moski neverjetno in custveno navezali na prostituke.

Prileznice so bile vedno in zenska sila pogosto uveljavlja svojo nadmoc nad moskimi; edino zato, ker nam je NAGON strahotno mocan. Verjela ali ne, vecina nas moskih z UMOM KONTROLIRA ta nagon, ker nocemo prizadeti drugih, ki nam nekaj pomenijo. To je tisti del, kjer smo nad primati.

Kar pa se jutranje trdote tice pa, nimas prav. Pri fantih se zacne z mokrimi sanjami, odrasli moski pa se zbudimo.

Lej se tole za konec: vsak moski, ki naj bi po tvoje varal, vara z zensko. No ja novi cajti nove navade. Velja pa nas starejse, ki se vedno vidimo in obozujemo zensko, da uzivamo le z zensko. Torej ce ni nagon tako mocanpri obeh, zakaj potem ze to pocnemo? Zato ker smo se prepricali, da to moramo?

Celibat ni nikoli obrodil dobrih sadov ….

no meni je pa tole edino vredno pokomentirat, ker ostalo so pač neka tvoja prepičanja, ki jih meni skušaš vsilit.

“Celibat ni nikoli obrodil dobrih sadov ….” prisilni celibat res ne, svobodna odločitev, da nisi žival ki prosto po nagonu fuka in ga vodi potreben um preko tiča, obrodi lepe sadove. prisilni celibat so vsi tisti duhovniki, ki potem posiljujejo nune in otroke, potem vsi inbecili, ki so to postali, ker ne dobijo ženske itd.. potreben potreben um.. ne tič!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close