Avanture mi rešujejo zakon
Avanturistka, 07.11.2022 ob 16:20
Bi res morala imeti slabo vest? Bi? Zato, ker si si na službenih poteh, če prilika nanese, dam duška. Z možem se globoko spoštujeva in ima lep zakon, v katerem manjka malo začimb. Pred nekaj leti, ko sem prvič odšla na službeno pot, se mi je Zelo spontano zgodila avantura za eno noč. Brez obljub, brez čustev, samo nora noč. To je bilo vse kar sem potrebovala in to je bilo točno to kar pogrešam pri možu, nor sex. Je tradicianolist, jaz pa potrebujem kdaj pa kdaj strast in ogenj, da me zagrabi in prisloni na steno in si me vzame.
Že nekaj let prakticiram občasne avanture. Takrat si dam duška in sem vse tisto kar z možem ne morem biti. Mislim, da mi avanture rešujejo življenje in zakon Zaradi njih nikogar nič ne boli, jaz pa sem srečnejša. Ni šans, da bi mož karkoli izvedel.
Sestra, ki je edini človek, ki ve za mojo »začimbo« me obsoja zaradi početja. Njej je to varanje, zame ne. Kaj v bistvu sploh je varanje? V igri ni čustev, ne gre za isto osebo večkrat. Bi res morala imeti slabo vest, ker si začinim zakon, brez da bi moža bolelo?
Vse se vrača vse se plača.
Resnica pride zmeraj na dan,če ne prej pa čez 7 let.
Jaz tega res ne stekam. Kaksen je to zakon brez zvestobe, poln lazi in skrivnosti*?
Ne vem ali sem jaz cudna ali nora. Ko sva izmenjala porocne zaobljube, sem mu rekla jaz sem tvoj zvesti pes, kjer ti lezis lezim jaz, kar ti jes, jem jaz, ko ti lajas, lajam jaz, ce ti reces da je crno belo je zame crno belo… ampak ce me zajebes te zgrizem, ne kot pes ampak kot lev. Tebe avtorica bi moral moz zgrist kot lev. Drugega si ne zasluzis. Kako lahko tako zivite. Spostovanje*? To ni s od spostovanja.
Kobra209, 08.11.2022 ob 06:48
Te čisto razumem. To te osrečuje in zakon doma stoji naprej. Nisi slabe volje, zagrenjena in dobro se počutiš. Potem veš da si s tem na dobri poti. Pa srečno.
osrečujejo jo? če ji odvzameš to začimbo, s čimer si sama sebi laže-se bo še kako soočila s vso svojo bedo in nesrečnostjo! Ona pač, kot vsi pravljičarji, beži pred sabo. Ob tem pa jim ni mar, kakšno razdejanje puščajo za sabo.
Kakšna je to sreča ob kateri raniš drugega? Tudi če mož trenutno ne ve, resnica vedno, VEDNO, najde pot skozi temo. To ni sreča, to je laž!
PičuljakBrežuljak, 08.11.2022 ob 10:13
Dobro, kaj zdaj moralizirate. Vsi živite/živimo v lažem svetu, v svetu kot ga hočejo prikazovati.
ma kako moraliziranje.. vsak si pa svoj svet gradi in izhaja iz sebe-ali je lažnivec ali poštenjak! Ne to sedaj minimalizirat z nekim moraliziranjem. tvoj svet znotraj upravljaš sam-sam se odločaš za poštena ali nepoštena dejanja. to kaj nekdo zunaj tebe dela ne pomeni, da ti moraš isto. ker sosed vara, boš pa še ti? ker je sosed opljačkal banko, boš še ti? ker je sosed ubil ženo, boš pa še ti??
Zartrose izven profila, 08.11.2022 ob 10:16
ma kako moraliziranje.. vsak si pa svoj svet gradi in izhaja iz sebe-ali je lažnivec ali poštenjak! Ne to sedaj minimalizirat z nekim moraliziranjem. tvoj svet znotraj upravljaš sam-sam se odločaš za poštena ali nepoštena dejanja. to kaj nekdo zunaj tebe dela ne pomeni, da ti moraš isto. ker sosed vara, boš pa še ti? ker je sosed opljačkal banko, boš še ti? ker je sosed ubil ženo, boš pa še ti??
Nisem opazil, da je napisala da je ubila koga, oropala banko itd.
Julij Cezar, 07.11.2022 ob 17:57
nope, ksr pocnes je popolnoma normalno in prav, pusti ti slovenske svetohlince ki bi pa nimajo s kom….pic.ka ni zajfa da bi se znucala, morala ne obstaja , vazno je kar tebe osrecuje, ko si ti srecna je srecen tvoj moz….edina napaka je da si sestri scvekala….to ti bo 1x se zal…..nikomur ne rszlagaj svojih skrivnosti , nikomur….uzivaj se nsprej v svojih avanturah in ne pislusaj privoscljivcev hehe…
No, vsaj eden pameten.
nima veze, njeno dejanje je nepošteno do človeka, ki naj bi ga imela rada. če bi ga zares imela rada ga ali ne bi varala ali pa bi mu pred varanjem rekla, da ona želi biti z drugimi iz tega in tega razloga in pustila človeku, da naj sam zase odloči ali bo del tega ali bo zaključil s tem. pravljičarji, ki tako radi minimalizirate dejanje varanja s tem dejansko tudi človeku ukradete pomembno dejstvo, da na novo preceni in oceni, ali še želi biti s to osebo, ki se mu je drugače predstavljala. Oropan je pomembnega podatka, da si sam zastavi nadaljnje življenje-z nekom, ki bo z drugimi ali sam.
Viš, tu vas varalice vedno izda da ste obične sebične prpice, ki bežite sami pred sabo. Drugače bi poskrbeli, da ste v vezi z nekom, ki ima podoben pogled na zvestobo in bi pač se dol dajali z drugimi in potem ne bi varali ne sebe ne njega/njo!
AHA moment!
Sneguljčica425, 08.11.2022 ob 10:23
A v živalskem svetu obstaja varanje?
Dobro vam perejo možgane.
Zvestoba? Ja, če tako čutiš.
Kaj sploh je zakon/ poroka?
Ovce.
ekonomski odnos pol laži-tako sebi kot zakoncu-e to je zakon v večini primerov.
ajde sneguljčica, si svojem princu povedala, da te natikuje sedem palčkov ali njemu lažeš, kako si mu zvesta?
pa ne mi sedaj z pravljico, da sta v odprtem zakonu, ker nista, ker nimate jajc tako živet-ker vi bi bili z drugimi, a noćete, da je vaš z drugimi, nočete biti prevarani.
Marija V, 08.11.2022 ob 10:46
Pišeš, da se z možem spoštujeta. Tabi se zdi, da ne delaš nič narobe. Če je res tako zakaj potem možu ne poveš?
Ali 1. ne drži ali 2. Ker za stvari, ki jih delmo in imamo občutek da ni nič narobe nimamo slabe vesti in brez težav lahko povemu partnerju, ki ga spoštujemo.
Tole bi bil tudi moj komentar. Kaj drugega niti ni za dodati.
tema je ziher izmišljena…, ker pri ženskah je tako.., če se že kreše, se z enim kreše mimo grede.. Ne pa vsako poslovno potovanje z drugim žrebcom.. to je bolj scenarij za erotični film, ko sex bomba pride v kakšen sex klub z zavezanimi očmi…, pa ene 10 tipov stoji v vrsti golih…, ona jih pa otipava po celem telesu vsakega posebej, vsakemu seveda tud penis pretipa, pa se pol odloči za tistega, ki jo bo nategnil na konc vsa narajcana.. Pa glih sestri bo šla to povedat, japaja.., heh…..
In ja, avanture rešujejo zakone…, samo tist, ki se gre to, se more zavedat, ko več ne bo skrito, da je konec veze in ni več vrnitve in jokanja za nazaj.., zdej odvisno kako stalen partner sprejme to.. To so pač papki pol, če jokajo za nazaj v stilu, ne vem kaj mi je bilo, hehe, buče.., ker takrat, ko se kdo spusti v fizično intimo z drugim modelom je itak s stalnim partnerjem stvar bolj pri koncu… to je pač fizično varanje, psihično varanje je pa itak v dolgoletnih vezah prisotno vsaj pri 80% procentih parov, če so vsaj malo erotično napaljeni v življenju.
Forum je zaprt za komentiranje.