Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Avantura

Avantura

A kako do tebe….[/quote]

Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo – tvojo temo :)?
Upam, da si medtem, ko si bral te neumnosti, razmišljal o tem, kako do mene 🙂
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..

A kako do tebe….[/quote]

Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo – tvojo temo :)?
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..[/quote] A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……

Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..[/quote] A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……[/quote]

..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala…adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta…vsaj približno….

A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……[/quote]

..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala…adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta…vsaj približno….[/quote] Sproščujoča, to mi je bolj všeč. ….<40. Pa teb, kaj je bolj všeč…..

Hm, zelo skrivnosten si…Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija…:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna…čeprav pod 40 je zelooo širok obseg…A imam prav, če rečem – od 35 do 40? 🙂
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih….

Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način……..bolj sproščujoč….tle ni privatnosti….tvojega maila pa nimam….žal:)

Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način……..bolj sproščujoč….tle ni privatnosti….tvojega maila pa nimam….žal:)[/quote]

in je šel…nič ne bo z avanturo…rep med noge…pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi….tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote….:)

Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način……..bolj sproščujoč….tle ni privatnosti….tvojega maila pa nimam….žal:)[/quote]

in je šel…nič ne bo z avanturo…rep med noge…pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi….tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote….:)[/quote]Ojla, a ne spiš. Kam sem to šel….še vedno lahko predlagaš

Hi, hi, sem te zbudila? 🙂 Ja, no, zanima me, kaj meniš o skokih v višino… sama nisem ravno dobra, rada pa skačem čez kakšne srednje visoke plotove….ker so ti v naravi, kjer je mir, diši..pa tko…

Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič

Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič[/quote]

ha, ha, si res zabaven…:) mejl kr tko – v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje – si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba….bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit…. 🙂

Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič[/quote]

ha, ha, si res zabaven…:) mejl kr tko – v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje – si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba….bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit…. :)[/quote]Noč, lahko pa zrihtava opcijo, zasebna sporočila,saj je to tud možno na tem forumu. Kaj meniš….in počasi si vse bližje……bližje..čao

Evo, skoraj pol ceneje

http://www.kolektiva.si/maribor/tandemski-skok-s-padalom-in-foto-video-snemanje-v-padalskem-klubu-slobodan-pad-1.html

Aha, sta se zmenila na privat:) Pa ravno zanimivo je postalo…

Zanima me tale avanturist.
Mikavno, zabavno,… bla bla, to lahko vsak/a reče…
A je res privlačen in med 35 in 40? To je pa drugo vprašanje.
Če se javi še kakšen avanturist, imam vprašanje.
A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?

Ena mogoče avanturistka

privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.

privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.[/quote]

No, jaz lahko povem za poročene fukfehtarje. Potrebe so velike, ponudba je pa pičla. Tako da so med njimi tudi vrhunski primerki – se pravi, na pogled, urejenost, preskrbljenost, manire in to, moralo je pač treba malo zanemarit. Lahko izbiraš po barvi in obliki, kaj ti bolj ustreza.
Za net pa ne bi vedela, ampak glede na to, da v reali težko najdejo kaj pametnega, so verjetno odkrili tudi že ta način fehtarjenja.

Kako se je končalo??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close