Avantura
A kako do tebe….[/quote]
Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo – tvojo temo :)?
Upam, da si medtem, ko si bral te neumnosti, razmišljal o tem, kako do mene 🙂
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..
A kako do tebe….[/quote]
Joj, dragi moj avanturist, se tebi tudi ti, da so ponovno zaobšli temo – tvojo temo :)?
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..[/quote] A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……
Ženska sem, veš, rada slišim kaj lepega in kaj konkretnega…. Za začetek bi bil tvoj opis kar dovolj….:) Potem pa……………..[/quote] A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……[/quote]
..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala…adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta…vsaj približno….
A ha sem razmišljal in malo sanjaril. Ponavadi sploh ne berem komentarjev, razen takšnih, kot je tvoj. Opis je podoben tvojemu….:) Zdaj pa naprej……[/quote]
..sedaj pa lahko poveš, kaj pričakuješ od avanture oziroma kako bi naj izgledala…adrenalinska, divja, ali bolj sproščujoča, mirna..:) In pri tem so zelooo pomembna tudi tvoja leta…vsaj približno….[/quote] Sproščujoča, to mi je bolj všeč. ….<40. Pa teb, kaj je bolj všeč…..
Hm, zelo skrivnosten si…Ah, kako sem lahko pozabila, da naju bere svetovna Slovenija…:)
Podobni interesi, tudi leta bi znala biti podobna…čeprav pod 40 je zelooo širok obseg…A imam prav, če rečem – od 35 do 40? 🙂
No, zdaj si pa ti na vrsti, da meni (in svetovni Sloveniji) poveš, kakšno sproščujočo avanturo imaš v mislih….
Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način……..bolj sproščujoč….tle ni privatnosti….tvojega maila pa nimam….žal:)[/quote]
in je šel…nič ne bo z avanturo…rep med noge…pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi….tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote….:)
Leta niso važna, so pa tu nekje. Slovenija je dovolj prebrala. Kaj več o avanturi zveš na primer na bolj oseben način……..bolj sproščujoč….tle ni privatnosti….tvojega maila pa nimam….žal:)[/quote]
in je šel…nič ne bo z avanturo…rep med noge…pa sem mu mislila predlagat skok čez plot..v naravi….tam so ponavadi plotovi, a ne, da ne bo pomote….:)[/quote]Ojla, a ne spiš. Kam sem to šel….še vedno lahko predlagaš
Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič[/quote]
ha, ha, si res zabaven…:) mejl kr tko – v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje – si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba….bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit…. 🙂
Skok v višino je za Blanko Vlašič. Jz pa nisem srednje visok plot. Kaj pol od mejla ne bo nič[/quote]
ha, ha, si res zabaven…:) mejl kr tko – v javnosti? Misliš, da si upam? Ali še bolje – si upaš ti?
Nič, zdej grem spat, jutri služba….bom pa razmišljala o dokaj visokem plotu :), ki bi ga bilo liga preskočit…. :)[/quote]Noč, lahko pa zrihtava opcijo, zasebna sporočila,saj je to tud možno na tem forumu. Kaj meniš….in počasi si vse bližje……bližje..čao
Aha, sta se zmenila na privat:) Pa ravno zanimivo je postalo…
Zanima me tale avanturist.
Mikavno, zabavno,… bla bla, to lahko vsak/a reče…
A je res privlačen in med 35 in 40? To je pa drugo vprašanje.
Če se javi še kakšen avanturist, imam vprašanje.
A res zgleda takle tip, ki takole išče vsaj približno privlačen? Kaj če pa avanturistka, ki se javi ni po njegovem okusu? Koneckoncev sicer simpatije nastane v glavi in tole gobcanje tukaj je nekomu lahko blazno simpatično. Ampak v živo?
Ena mogoče avanturistka
privlačni kurbirji njegovih let ne rabijo interneta, ker imajo dovolj strank v živo. običajno so internetni fukfehtarji precej nizke rasti, nesamozavestn in ne preveč privlačni. Pa tudi kakšne karizme nimajo, ko dobiš slikco, te vse mine.[/quote]
No, jaz lahko povem za poročene fukfehtarje. Potrebe so velike, ponudba je pa pičla. Tako da so med njimi tudi vrhunski primerki – se pravi, na pogled, urejenost, preskrbljenost, manire in to, moralo je pač treba malo zanemarit. Lahko izbiraš po barvi in obliki, kaj ti bolj ustreza.
Za net pa ne bi vedela, ampak glede na to, da v reali težko najdejo kaj pametnega, so verjetno odkrili tudi že ta način fehtarjenja.
Forum je zaprt za komentiranje.