AV AV UF UF
Dragi moji forumovci!
En meglen pozdravček vam pošiljam, poljubčkov pa danes ne, ker so polni bacilčkov. Vikend je bil preležan, vročina na višku, grlo in nos pa štrajkata.
Zdajle trenutno v službi – črke kar poplesavajo, ampak v roku 1 ure bom pobrala šila in kopita in zginla k dohtarju potem pa še v posteljo.
Samo brez vas bo zdravljenje sigurno počasnejej, si moram zato pa zdajle malo “dušne” baterije napolnit.
Ciao in uživajte kar se da!
Ljuba Sanja, rada bi ti olajšala, kar ti je to življenje naložilo, pa žal ne gre. Zato pa naj te spremljajo naše najboljše želje po čimprejšnjem okrevanju, vzemi zdravila, čajčke, blazino pod glavo, pisano odejico in lepo knjigico: morda tisto: Medo, ali se muhe bojiš? Velja! Čimprej ozdravi in se vrni, ker boš manjkala tako, kot gumbek na poplni bluzi!!!!
Mariči
Kašljam še zmeraj , rašpljam pa malo manj .
Vdihavam Ventolin , jem Claretine , pijem Sinecod , zdravim dušo , če bo ta kaj vplivala tudi na telesce – pa zgleda , da ni dovolj intenzivno . Ja , mi je danes spet odprnost padla , ko sem prebrala vse umotvore tu na forumu . Jebiga – še ta film si moram pogledati , bo to mogoče pomagalo , kaj praviš ?
Enga lubita od mene – saj se ne boš nalezu 🙂
A.
Ej , saj kar se glasu tiče , nimam nič proti , moj gospodar pravi , da je tako prijetno hripav , da ga kar po hrbtenici popraska 🙂
No , s kašljem je rahlo drugače , sem namreč sezonski astmatik , tako da tudi med v RDEČE KARIRASTIEM lončku nič ne pomaga . Je pa babičin čaj iz Lj. čajnice iber fin – poznaš ?
A.
Ojla, ljuba čebelica, ali poznaš tisto:
Za boljši glas bo treba kaj storiti,
za boljši las bo treba kaj popiti …………
prepeva jo pa en volk, ko hoče nekoga ali nekaj na silo požreti ……….
Marija
u moji hosti se farji nimajo kej iskat … kaj sele hudobni volkovi :):)))
ne poznam onega caja ….. me je pa spomnilo na caj .. bozicni se mi zdi, da je … tak fino disi, pa se uziten je :):))
sicer pa pomaga tudi svecka z vonjem po jabolkih in cimetu … pa se cela soseska je “fous, ker misli, da peces krasne strudle :):))))
bzz bzz
cebelica
Živjo!
Po dolgem času sem piplezala do predragega računalnika. Sicer sem še vedno na bolniški, ampak tele vaše lepe želje so pa za duha in telo. Upam, da bom do ponedeljka že O.K., sam žal mi je da nimam prenosnega računalnika, ker imam ravno za takega prostor v postelji.
No ja, vas preberem v ponedeljek, zdajle pa hitro pod kovter.
Apčiha in Čao!
Živjo Kaja!
O hvala za čestitke. Si me našla na forumu starši staršem? Jaz sem vam pa ravno danes hotela izdat moje veliko veselje. Čez kakšnih 8 mesecev, če bo vse po sreči, bom namreč postala novopečena mamica.
Čez vikend sem se nekako postavila na noge in likvidirala bacilčke, zdaj sem pa spet čila in zdrava v dobri družbi.
Ciao in cmok.
Me kar razganja!
Forum je zaprt za komentiranje.