Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Aurelio JURI

Aurelio JURI

Kako ni sram tega politikanta Aurelija, ki se je med službenim časom, s službenim mobičem dogovarjal s študentkami po Ljubljani za plačan seks – še pojavljat v javnosti?? Še pomnite, ko so ga dobili v Maxijevi menzi? In kako se je opisal, da je vročekrven, sekski, pravi moški…..še fotke je pošiljal. Edini njegov pogoj je bil, da so dekleta mlajša od 25 let.

Ta model še kar lahko lapa v javnosti? Nam, ljudstvu?

Ima ta seksualni potentnež še ženo, ki uživa luksuz? Ali ga je revica dala na čevelj?

Daj stari Aurelio, na bruh mi gre takoj, ko te vidim! In tudi TA STAREC nima kompasa, da bi se umaknil pod en oleander !! Od kje starcem taka volja?

Tudi jaz ga ne maram…

In nato so mediji poročali o swinganju hahahha pri swinganju gre za izmenjavo partnerjev, če en ne ve, da drugi swinga je to običajno varanje

revež se je skoraj zjokal k ni njegov zmagal 🙂

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

barca tega posta še ni komentirala, češ ne briga me kako seksajo drugi , dokler je ta seks premišljena odločietv….

Turk je v svojem govoru povedal, kako stojijo ob njem (njegov štab) pošteni ljudje in bla bla bla in med njimi je bil tudi Juri.

Okoli Turka so bili samo strankarski odpadniki. Ko zagledaš tistega nagravžnega guliča, pa tega Avrelija ki je še hujši, pa še bi lahko naštevali in si zamislite da bi imeli še naprej takšnega predsednika. Hvala bogu da ni zmagal.

Ko sem jaz Avrelija Juri zagledala sem se prvo spomnila na njegovo swinganje in lovljenje mladih deklic.Sam je pozabil na svoje početje,mi pa nismo.
Star slinovc,paše pa k Turku,to pa res.

Kakšno swinganje neki, rdečim medijem je takrat dobro uspelo oprati ljudem možgane. S swinganjem ni nič narobe, ker sta oba partnerja za izmenjavo partnerjev. V jurčkovem primeru je šlo za obično varanje, saj ni ponujal žene v zameno za mlado meso, temveč je lepo ženi za hrbtom iskal seks. Ga je kdo že vprašal, če pri svojih posteljnih pustolovščinah uporabla kondom? Ker takim starim..pa še nevajenim kondomov povrhu..se težko dvigne, če imajo nataknjen kondom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close